Dla mnie to raczej wygląda jak wycieczka szkolna, zwiedzający muszą zakładać te czapeczki, których nazwę zawsze zapominam.
Ale bryle to masz zajebiste
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Widać po mordach, że ścierwo bez napleta. Niech wracają na pustynie.

Właśnie dla takich wstawek wymyślono dział z fekaliami

"Po szkolnej wizycie w Jedwabnem, mały Donald poprzysiągł zemstę na całym polskim narodzie"

Zawsze się zastanawiałem skąd biorą się czerwone mydła. A tu proszę, na Sadisticu znalazłem odpowiedź.
I teraz jakiś psychol wjeżdża w nich samochodem
, jak fajnie by było, k🤬a jak ja ich nienawidzę, nawet nie wiem czemu, przecież nic mi w sumie nie zrobili, wk🤬iają mnie poprostu ich pejsy, te kapelusze niedopasowane do głowy, pop🤬lone zasady, abstrakcja,wywyższanie się, dumnie mówisz "nie dziękuję, jestem żydem" i oczekujesz czyszczenia butów gratis, to że ucinają sobie k🤬sy twierdząc że bóg tak kazał (k🤬a jakby bóg chciał was bez k🤬sów to by was takimi stworzył). K🤬a, żydy, cygany, to jest plaga.
Nic dziwnego że od początku ludzkości byli prześladowani, gdzie się nie pojawią, tam budzą kontrowersje, znajdzcie drugą taką narodowość, jeśli w ogóle można nazwać żydostwo narodowością, raczej plemieniem, to pustynne plemię, tułaczące się po świecie i niszczące wszystko co uporządkowane, a jak już zniszczą to idą dalej, szarańcza.

Nic dziwnego że od początku ludzkości byli prześladowani, gdzie się nie pojawią, tam budzą kontrowersje, znajdzcie drugą taką narodowość, jeśli w ogóle można nazwać żydostwo narodowością, raczej plemieniem, to pustynne plemię, tułaczące się po świecie i niszczące wszystko co uporządkowane, a jak już zniszczą to idą dalej, szarańcza.