"Nie mam subaru, ale mam impreze, nie mam mieszkania, ale mam Ciebie" Jak to nawinął Wojtek "Sokół"
Po pierwsze: nie Rumun, tylko cygan, musisz dostrzegać różnicę, Rumuni to normalni ludzie, nie cygańskie ścierwo.
Po drugie: jak to ma być cygan, to on za głupi jest, żeby rozkręcić imprezę, on by zaj🤬 klucze itp.
Po drugie: jak to ma być cygan, to on za głupi jest, żeby rozkręcić imprezę, on by zaj🤬 klucze itp.
Gdyby nie Hitler to Rumunia byłaby bardzo bogatym krajem ponieważ miałaby bardzo dużo ropy, którą zap🤬lał Hitler w czasie II wojny.
podpis użytkownika

Znam wielu rumunów. I powiem krótko: odp🤬l się od nich. Rumuni i cygoanie to dwa komplitnie inne narody.
#maciek24043
W niemieckiej wersji dowcipu występowałby Polak i wątpię żeby którykolwiek z Niemców broniłby godności Polaków jak ty Rumunów... Dlatego też składam Tobie wyrazy podziwu i uznania
W niemieckiej wersji dowcipu występowałby Polak i wątpię żeby którykolwiek z Niemców broniłby godności Polaków jak ty Rumunów... Dlatego też składam Tobie wyrazy podziwu i uznania

Chodzi oto że Rumuni i Polacy to Słowianie, Niemcy to germanie a romowie<cyganie> to c🤬j wie co to jest. Arabopochodne.

"Chodzi oto że Rumuni i Polacy to Słowianie"
Polacy tak Romuni nie!
Polacy tak Romuni nie!

@Loen
Cyganie pochodzą z Indii, ignorancie. Wracaj do szkoły, albo obadaj temat zanim jebniesz sucharem.
Cyganie pochodzą z Indii, ignorancie. Wracaj do szkoły, albo obadaj temat zanim jebniesz sucharem.
@infernoth Bo szwaby to c🤬je
A bronię Rumunów, bo nic mi Rumun nigdy nie zrobił, nie byłem tam, więc nie będe się o nich wypowiadał. A cyganie to już inna sprawa.

@up
Bo przecież najprawdziwsi wolacy to naród pełen samych zalet, odważny, uczciwy i pracowity, a nie jak, jakieś brudasy.
Bo przecież najprawdziwsi wolacy to naród pełen samych zalet, odważny, uczciwy i pracowity, a nie jak, jakieś brudasy.

Jakoś bardziej mi tam cygan pasuje niż Rumun, ale i tak dobre
.

podpis użytkownika
"Chcącemu nie dzieje się krzywda"
Wszystko dobrze, tylko nie wiem dlaczego napisałeś rumun z dużej litery?