👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

win7er napisał/a:
i tak pewnie większość widziała to już na wykopie
Kogo to obchodzi?
A pewnie ze 30 osób widziało to na żywo, 74 słyszało to z opowieści 'z pierwszej ręki' 500 kolejny osób słyszało to pijąc wódkę z przyjaciółką dziewczyny jego sąsaida z akademika.
A Ty widziałeś to na wykopie... Nie wstyd Ci?
Niektórzy mają życie prywatne, i partnerki, które mają przystępniejsze rozmiary niż 1024x768.
win7er napisał/a:
i tak pewnie większość widziała to już na wykopie
Większość właśnie zobaczyła jak Cię zmieszali z błotem.
Mam kumpla, który podobnie cieszy się na codzień z byle gówna ;D

jak się tak na niego patrzy to wieje inteligencją jak od starej znajomej Oksany

dimitrirocks.com//home tutaj urozmaicona wersja Dymitra:) wejść drzwiami naciskając na pięść i wpisać swoje imie i jakies dowolne słowo:)
heh tylko czekać aż ta woda dojdzie do mojego wydziału elektrycznego. Sąsiednie już zalane i z tej okazji powstała ta oto przeróbka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie