Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łatwiej im pchać c🤬ja w gębę niż czepić się normalnej roboty - nawet tak prozaicznej jak sprzątanie.
Pewnie sam opierdziela pały tyle, że za mniejszą kasę

Kolejny stulejkarz który jest tylko mocny w gębie.
Pewnie sam opierdziela pały tyle, że za mniejszą kasę
A tam p🤬lisz pan jak potłuczony - 700 rubli za godzinę to około 40 zł. Ugotowałaby i posprzątała, 5-6 godzin i już miałaby 3500-4000 rubli czyli około 200-250 zł. Prosta matematyka.
Świat od jakichś kilku lat mocno się przewartościował. Teraz zwykłe chamskie k🤬y obciągające czarne murzyńskie pały w autobusie są dumne z bycia k🤬ami, brylują na ściankach, uczestniczą w patologicznych "galach sportowych", zarabiając przy tym miliony i pławiąc się w luksusie i żyjąc lepiej, jak wybitny lekarz chirurg, który codziennie ratuje ludzi i przeprowadza skomplikowane operacje, a taka sprzątaczka, czy kasjerka, to w ogóle ledwo zawiązuje koniec z końcem, dlatego niech już poszuka lepiej płatnej i mniej uwłaczającej roboty.
Zwykłym sprzątaczkom robotę zabierają roboty sprzątające iRoomba i zmywarki do naczyń, kasjerkom w biedrze zabierają robotę kasy samoobsługowe, środek płatniczy to teraz nie tylko centralnie sterowany pieniądz, ale także jakieś j🤬e kryptowaluty kopane c🤬j wie jak i c🤬j wie gdzie. Świat dzisiaj dosłownie zaczyna stawać na c🤬ju i czarne nie jest już czarnym, a białe białym, dlatego j🤬y rusek niech nie p🤬li głupot o jakiejś moralności, tylko niech płaci trysta i wyciąga pałę z majtek, a jak nie to niech sp🤬ala i niech nie zawraca dupy dupie!!!

I w samo sedno, k🤬iszony są k🤬iszonami na własne życzenie.
Łatwiej im pchać c🤬ja w gębę niż czepić się normalnej roboty - nawet tak prozaicznej jak sprzątanie.
Spokojnie, lewaki już bronią sex-workerki ;D
Po pierwsze to co kogo obchodzi w jaki sposób ktoś chce zarabiać kasę... Nie chcesz, nie korzystasz. Wtedy nie ma popytu i w ten sposób możesz sobie walczyć z tym rynkiem, a nie umoralniać innych. Tak tak, część z was zaraz wyolbrzymi temat nie szczędząc przy tym wulgaryzmów bo to jedyny szczyt inteligencji, na który tak wielu stać. Przestańcie włazić z butami w czyjeś sprawy. Przecież ta kobieta w żaden sposób nie narusza czyjejś wolności
Tu nie chodzi o umoralniania (a przynajmniej nie w takiej formie jak ty to widzisz) ani nie mówienie kto ma co robić. Chodzi o te kurewki, które bronią takiego zachowania i wręcz wyciągają je na piedestał. Że niby ,,silna i niezależna kobieta" tak robi i inne bzdety. Wmawiają babkom (to czy są one naiwne i dają się urabiać to inna para gumofilców), że to fajne i inne c🤬je muje wodotryski, degradując się nawzajem. Jak to świat potrzebuje kobiet naukowców, ale jednocześnie fajnie jest być k🤬ą. Nie chcą być traktowane przedmiotowo, ale jednocześnie same to robią, ,,zasłaniając się" jak to ,,życie ich do tego zmusiło" i inne fikołki logiczne.
,,w żopu sto, w paszczu pisiont"

I w samo sedno, k🤬iszony są k🤬iszonami na własne życzenie.
Nie do końca. Jakby znała klienta to by poszła na taką robotę za taką samą stawkę. Diwa pewnie się bała że typ ją porwie i zamknie w piwnicy na lata.