Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 14:17

W rosyjskim Krasnodarze ojciec pobił kuriera, który przypadkowo potrącił jego córkę skuterem.

Dziewczynka wybiegła na drogę, a kurier na skuterze nie zdążył uniknąć zderzenia. Rozwścieczony ojciec zaatakował i pobił kuriera.
Zmieniono 1 razy Zgłoś
staachujones 2025-10-28, 15:43 1
Baronessa napisał/a:

Jebnąć bombe na to całe kacapskie ścierwo i po kłopocie...

jedna to malo
oni sa jak karaluchy, wiele przetrwaja
Zgłoś
alususs 2025-10-28, 16:20
Koniec świata nadszedł
Sadole bronią moto seksualiste
Albo zwyczajnie sadole to idioci
Zgłoś
jjzz26 2025-10-28, 16:58
Dokaka napisał/a:

Ojca do piachu.
Nie wiem czy matki tez by nie wysłać w zaświaty bo jedno i drugie tępe bydło

Zapomniałeś o wyp🤬ku które jest kumulacją tych genów. Chyba że jesteś fanem majki jeżowskiej.
Zgłoś
Jarazz 2025-10-28, 18:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kawior2007 2025-10-28, 20:10 1
Prawda jest taka, że to kurier powinien pobić ojca za niepilnowane smroda i uszkodzony skuter
Zgłoś
Geraldinio 2025-10-28, 20:32 1
Dokaka napisał/a:

Ojca do piachu.
Nie wiem czy matki tez by nie wysłać w zaświaty bo jedno i drugie tępe bydło

tak szacunkowo ze 140 milionów tam jest do piachu.
Zgłoś
pSTANLEY 2025-10-28, 23:46
Canton napisał/a:

Właściwie to na drodze osiedlowej powinno być ograniczenie prędkości do 20 km/h a kierowcy powinni zachować ostrożność, kto wie co może zza samochodu wylecieć, czasem pies, kot, a czasem dziecko. Ale rodzice faktycznie, skrajnie nieodpowiedzialni.

To zależy, nie wiem jak jest w ruskim mirze ale z tego co widzę każdy kraj ma swoje osobne przepisy jeśli chodzi o strefy zamieszkania itp więc nie koniecznie jest tam jakieś dodatkowe ograniczenie dla kierowców.
Zgłoś
qweqweqweqwe 2025-10-29, 15:39 1
mmm, taką ruską patolę, to ja liubliu
ps. co za debil..
Zgłoś
Polak_mały 2025-10-29, 17:39
Canton napisał/a:

Właściwie to na drodze osiedlowej powinno być ograniczenie prędkości do 20 km/h a kierowcy powinni zachować ostrożność, kto wie co może zza samochodu wylecieć, czasem pies, kot, a czasem dziecko. Ale rodzice faktycznie, skrajnie nieodpowiedzialni.

Właściwie to rodzice powinni pilnować swoich dzieci. Tym większym co już mogą wychodzić same na dwór wytłumaczyć co może się wydarzyć jeśli wbiegną na ulicę. Ale jeśli cię to przerasta to montuje sobie ograniczenia do 5.
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-10-30, 20:04 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem