👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Za takie zachowanie wobec psa normalną reakcją człowieka posiadającego choćby szczątkową empatię jest uśpienie pijaka celnym podbródkowym.

początek nudny, ale w połowie się rozkręca. Swoją drogą już drugi raz na sadolu widzę bicie psem chociaż ten dla odmiany żywy...
You Unlocked New Melee Weapon !
Boxer The Russian Spinning Dog +12 attack +5 defense
Boxer The Russian Spinning Dog +12 attack +5 defense
gwindak napisał/a:
Szkoda mi tego boksera. Chodzi o psa a nie o tego chudego szczempa.
buldog francuski nie bokser
niedługo będą walki na psy, liga, a za kilkanaście lat dyscyplina ta wejdzie na olimpiade, serio
2:13 psem go jebnął no ja nie moge jahahahahahahahahahahahahahahahaha ale go poszczuł,,.,,
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie