👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Już trochę pogubiłem kto z kim się bije... Ale racja, nic się nie rozbiło.
"Potyczki w monopolowym" a to oni maja inne sklepy niz monopolowe w kacapowie???
Hexe78 napisał/a:
podludzie ... gatunek Homo Sovietctikus
Homo Sovieticus jak już.
Naucz się pisać głupi rusofobie.
Swoją drogą ciekaw jestem, ile hrywien ci płacą za te posty??
Jaki piekny jest ten świat. Boty kłócą sie w komentarzach do nagrania z burdy jakichś meneli, ja czytam te bzdety dla oderwania od pracy, a ukry mordują się z ruskimi, tracąc ogromne ilości białych ludzi po obu stronach podczas gdy zalewa nas napływ prawników i lekarzy o kolorze stolca.
Europa umiera, cos w stylu upadku Rzymu w sumie, a motłoch cieszy sie ze nielubiani ruscy i ukry sie zabijają.
Zabawny ten świat.
Europa umiera, cos w stylu upadku Rzymu w sumie, a motłoch cieszy sie ze nielubiani ruscy i ukry sie zabijają.
Zabawny ten świat.
sothis napisał/a:
ukry mordują się z ruskimi, tracąc ogromne ilości białych ludzi
Wszystko by się zgadzało, ala ruSScy to nie ludzie, o czym świadczy kilkaset lat historii Polski
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie