Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Ruskie na urlopie
BongMan • 2011-02-19, 17:54
Przyjechali Ruskie na urlop na Sumatrę. W samolocie popili. Zwłaszcza, że jakoś przemycili swoje zapasy. Limuzyna z lotniska zawiozła ich do hotelu. Po drodze opróżnili barek. W hotelu najbliżej morza okazało się, że nie ma miejsc. Znaleźli dopiero w trzeciej linii. Trudno, co robić? Popili na smutki. W dodatku dostali pokoje nie na parterze, z bezpośrednim wyjściem na basen, a na piętrze. Co robić, popili. Potem zeszli na dół, wpychali wszystkich do basenu łącznie z obsługą i policjantami. Policja ostatecznie jakoś zagoniła ich do pokoju. Nudzą się. Siedzą. Piją. Postanowili skakać wprost z balkonu do basenu. Potem uznali, że z palmy może być niezła zjeżdżalnia. Ułamali, przystawili do balkonu. Na koniec wypróbowali skoki na fotelach. Przyjechała policja. Zakazano im wychodzić z pokoju pod groźbą aresztu, dopóki nie przetrzeźwieją. Trudno, co robić?... zamówili panienki, zabawili się, popili, zasnęli. Przespali tsunami. Rano jeden wychodzi skacowany na balkon, rozgląda się, dookoła zniszczenia...
- Chłopaki! Chyba się k🤬a nie wypłacimy!

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
s................k 2011-02-24, 20:22
Chyba ci jakiś murzyn puente zaj🤬...

btw znam podobne dowc🤬y

Pewnemu facetowi sniło się że jadł psa.
Gdy ów facet spał do jego domu włamał się mężczyzna i zjadł mu psa.
Facet rano wstaje i widzi wielkie plamy krwi i krzyczy
- O k🤬a, zjadłem psa!!
Zgłoś
brug_dit_sind 2011-02-24, 21:12 1
Strasburger ci to opowiedział?
Zgłoś
n................k 2011-02-24, 21:20 3
suchar suchy w c🤬j. nie że nie masz poczucia chumoru nie nie.
Zgłoś
Ratilt 2011-02-24, 23:27 4
@up
Ten "suchar suchy w c🤬j" zdobył więcej piw niż ty kiedykolwiek na oczy widziałeś. Ja p🤬le, ludzie, naprawdę - w każdym temacie musi się znaleźć przynajmniej jeden debil który w ciemno napiszę że dany żart to suchar, w nadziei że zostanie popartym przez innych haterów?

podpis użytkownika

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
m................n 2011-02-25, 9:29
@up
Sorki ale kawał z gatunku nie śmiesznych... ale jest "K🤬a" w puencie, może dlatego tylu ludzi śmieszy...
Zgłoś
S................d 2011-02-25, 10:55
@Ratilt niestety w kazdym temacie masz komentarze prawie tylko od hejterow
Zgłoś
p................y 2011-02-25, 17:07
A ja myślałem, że tak bawią się tylko nasi posłowie na Cyprze...

Zgłoś
~tip.top 2011-03-02, 10:55
numeratorek napisał/a:

suchar suchy w c🤬j. nie że nie masz poczucia chumoru nie nie.

miałem Ci wyj🤬 ten post, ale za "poczucie chumoru" go zostawię, żeby Ci było wstyd i żeby mogli się z Ciebie trochę pośmiać

podpis użytkownika

Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Zgłoś