Ja pierdziele przeca łoni takie chuderloki jo sie nidziwia że padają jak muszki owocówki .

@UP Kolejna gruba świnia która ma kompleks na punkcie wagi, i musi napisać parę słów żeby się dowartościować.
@up kolejny suchoklates z kijem w dupie, wyzywanie ludzi od grubych świń nie spowoduje że zapadnięta klata ci urośnie
podpis użytkownika
Nie dla psa, dla pana to!
Szczerze i obiektywnie, u nas na amatorskich zawodach jest wyższy poziom i to zdecydowanie.
Jedyny szacun, że walczą bez ochraniaczy i kasków, u nas niestety amatorom na zawodach nie wolno.
Jedyny szacun, że walczą bez ochraniaczy i kasków, u nas niestety amatorom na zawodach nie wolno.
Aw3s0m3 napisał/a:
@UP Kolejna gruba świnia która ma kompleks na punkcie wagi, i musi napisać parę słów żeby się dowartościować.
Tak samo pomyślałem, ale potem zobaczyłem filmik. Żebra na wierzchu to rzeczywiście nie najlepsze predyspozycje do mma

manto, pitbull, bad boy, tapout. Poubierani, podziarani, a taki amator jak ja szybko robi analize i stwierdza, że uczyli się stylu pijanego żurawia. Fajnie, że się chłopaki nie nudzą, wyżyją się to w domu żon nie będą nap🤬lać. Ale kłuje w oczy ta cała moda na ubieranie się na fajtera, patriote czy c🤬j wie kogo oni jeszcze udają... Weźta się za porządne treningi, osiągnijcie coś i wtedy sponsor wjedzie i wam takie spodeneczki zafunduje, a nie taka k🤬a kpina jak tu.