Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:38
Russkaja bolszaja technika
konto usunięte • 2014-02-17, 21:15
Mechanicy z muzeum w Kubiance uruchomili czerwonego potwora T-35. Respekt za lata dłubaniny przy tym ,,ówczesnym cudzie sowieckiej techniki", jednak patrzac na jego mobilność to aż sie dziwie że natrzaskali pół setki tego żelastwa.

Taki mały bonus
Dla porównania skoczności: Nasz mały zap🤬laczek (co by go czołgiem nie nazwać)

(nie pluć się że to nie ta klasa wagowa i to jak porównywać dupe do oka ale popatrzeć na to miło)
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-02-17, 21:24
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Faper Noster 2014-02-17, 21:30 8
ej bo ten drugi jest do spotowania i unieszkodliwiania artylerii
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-17, 21:44 52
ten drugi to kapsula ewakuacyjna z pierwszego
Zgłoś
Jackofspam 2014-02-17, 21:55
Mały ale wariat
Zgłoś
Tradyt 2014-02-17, 22:01 1
Za naszą tankietke łap browara
Zgłoś
kapral 2014-02-17, 23:33 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
RockyWood 2014-02-18, 1:00
@up

w WOT nie ma na razie polskich czołgów (kiedyś tam mają się pojawić) a na pewno nie ma tam tankietki.
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 10:03
geniuszu w WOT wszystkie małe czołgi zwiadowcze to tankietki
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 10:26 1
tutaj wersja nieco bardziej wspolczesna, niczym statek u protosow
Zgłoś
xjan 2014-02-18, 11:29
Tyle że TKS jest w połowie nową maszyną. Część poszycia pancerza wykonał Ursus parę lat temu wiem bo jechałem na TKS'ie jako pasarzer
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 11:34 1
Dałeś pole do popisu wszystkim "znawcom" wojsk pancernych, których wiedza opiera się na nieomylnym WoT
Zgłoś
konto usunięte 2014-02-18, 11:37 4
xjan napisał/a:

Tyle że TKS jest w połowie nową maszyną. Część poszycia pancerza wykonał Ursus parę lat temu wiem bo jechałem na TKS'ie jako pasarzer

jechałem na TKS'ie jako pasarzer

jako pasarzer

pasarzer

Trzeba było do szkoły pojechać.
Zgłoś
Acris 2014-02-18, 11:38
0:15
Przynajmniej tego tego T35A kupisz od gościa garażowanego
Zgłoś
janeczekw 2014-02-18, 11:52
piękny przykład radzieckiej megalomanii.. po co budować takie kobyły, które padały w walce z lżejszymi niemieckimi czołgami?
a za nasz TKS oczywiście piwko:P
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem