Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I właśnie w taki sposób EU powinna postąpić z Trumpem ruskim trołem.
Na razie to Europa wygląda na tego robaka
Kastraci mieliby startować do Trumpa?
Może i powinna. Ale nie jest w stanie. Bo aktualnie nie nie znaczy. Rozbrojona, bez sprawnej armii, zarządzana przez pacyfistycznych, lewackich, ułomnych intelektualnie polityków. W takiej formie UE nie jest nawet przystawką przy stole, gdzie graja prawdziwi gracze
Dobrze powiedziane.
Może i powinna. Ale nie jest w stanie. Bo aktualnie nie nie znaczy. Rozbrojona, bez sprawnej armii, zarządzana przez pacyfistycznych, lewackich, ułomnych intelektualnie polityków. W takiej formie UE nie jest nawet przystawką przy stole, gdzie graja prawdziwi gracze
Do tego trump wcale nie jest taki zly. Patrzac na to co robi odwala kawal dobrej roboty dla usa i ue powinna sie od niego uczyc. Na arenie miedzynarodowej pojawil sie ktos kto wie co to jest mozg i potrafi go uzywac. Europejscy politycy to ruskie trole niszczace europe. Trzeba na prawde malo wiedziec zeby tego nie widziec.

A Ty pedał? Weganin? Zoofil czy inny lewacki z🤬b?
Edek Kotek qkuna - następny zejb co pomylił portale.
Widać było wczoraj po Tusku ile może EU, rano jak wylatywał na spotkanie w Londynie to mówił o potędze Europy, jaka jest mocna bez USA, jak wracał to stwierdził że dla przyszłości Polski, dla przyszłości Ukrainy, trzeba utrzymać jak najbliższe więzi z USA...
A Ty pedał? Weganin? Zoofil czy inny lewacki z🤬b?
Edek Kotek qkuna - następny zejb co pomylił portale.
Ja Konfederata

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie