Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Raflan 2025-03-02, 21:37 7
edek_kotek napisał/a:

I właśnie w taki sposób EU powinna postąpić z Trumpem ruskim trołem.

Na razie to Europa wygląda na tego robaka
Zgłoś
smc 2025-03-02, 21:52 3
Mógł wrzucić swojego k🤬sa.

A nie, mogłyby go nie zauważyć...
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-03-02, 22:36 3
ppiotrus napisał/a:

zglupiales ? to tamte

Gówno prawda. To jeszcze inne.

[ Dodano 2025-03-02, 22:38 ]
Will70 napisał/a:

Ktoś, kto jara się karmieniem takich rybek, czy samym ich posiadaniem, jest k🤬a j🤬ym tępym c🤬jem, z kompleksami większymi niż dupa grycanki. Fajfus p🤬lony.

To że mięso je mięso jest dla ciebie problemem? Lubisz tofu?
Zgłoś
bleblebator1 2025-03-02, 22:53 5
edek_kotek napisał/a:

Kastraci mieliby startować do Trumpa?

podpis użytkownika

Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
Zgłoś
Will70 2025-03-02, 23:08 3
Bestia_z_cricolandu napisał/a:

Gówno prawda. To jeszcze inne.
To że mięso je mięso jest dla ciebie problemem? Lubisz tofu?

Nie chodzi o to, że mięso je mięso, ale zakup takiego gówna, żeby kupić inne gówno i nakarmić kupione gówno i się przy tym brandzlować. To zakrawa o psychopatię. Jedynym wytłumaczeniem takiego hobby jest zj🤬y łeb.
Zgłoś
misiekdiablo1 2025-03-02, 23:19 2
Driver19cm napisał/a:

Może i powinna. Ale nie jest w stanie. Bo aktualnie nie nie znaczy. Rozbrojona, bez sprawnej armii, zarządzana przez pacyfistycznych, lewackich, ułomnych intelektualnie polityków. W takiej formie UE nie jest nawet przystawką przy stole, gdzie graja prawdziwi gracze

Dobrze powiedziane.
Zgłoś
Sklozgos 2025-03-03, 0:21 2
Driver19cm napisał/a:

Może i powinna. Ale nie jest w stanie. Bo aktualnie nie nie znaczy. Rozbrojona, bez sprawnej armii, zarządzana przez pacyfistycznych, lewackich, ułomnych intelektualnie polityków. W takiej formie UE nie jest nawet przystawką przy stole, gdzie graja prawdziwi gracze

Do tego trump wcale nie jest taki zly. Patrzac na to co robi odwala kawal dobrej roboty dla usa i ue powinna sie od niego uczyc. Na arenie miedzynarodowej pojawil sie ktos kto wie co to jest mozg i potrafi go uzywac. Europejscy politycy to ruskie trole niszczace europe. Trzeba na prawde malo wiedziec zeby tego nie widziec.
Zgłoś
lacrimal 2025-03-03, 0:42 1
Pokazówka jak oskary.
Zgłoś
Nome 2025-03-03, 0:45
kiedyś mój brat miał rybki, opowiadał mi, że rybek nie można za dużo karmić, bo się przeżrą i zdechną, sprawdzałam, nie chciały zdechnąć

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
kulawiec 2025-03-03, 3:06 3
edek_kotek napisał/a:

Dziecko drogie. Ukraina straciła część terytorium i 50 000 żołnierzy. Na czarnym rynku przej🤬a część pomocy, za to bawią się elity w Europie, razem z Rosyjskimi. Putin wyj🤬 złom i bydło, przestawił produkcję na wojenną. Zbiera sobie spokojnie zachodnią technologię, właśnie zaczął reklamować nowe czołgi. Szkoli sobie ludzi i udoskonala sprzęt. Powoli wybije żołnierzy, jak nie swoimi, to sobie dokupi. Europa zasila go w kasę, UK kupuje ropę przez Indie, Francja i Niemcy gaz. Zresztą już dawno sobie zorganizował kanały i teraz to niedogodność a nie problem.
Ukraina wykrwawi się jeszcze bardziej i skapituluje.

Trump publicznie połechtał ego Putina, wymyślił sposób na uzasadnienie interesów USA na Ukrainie ( Ukraina praktycznie nie posiada lantanowców, mają inne złoża), bo USA nie chce sponsorować jakiejś tam lokalnej wojny. Zełenski jak się otrząśnie, i skapuje, że jest debilem, to wróci do rozmowy.

Wiem, że romantycy myślą, że Europa mogłaby coś zrobić, ano nic by nie mogła, kredki może wybrać i namalować na chodniku obrazki wsparcia. Dlaczego USA nie wejdzie na Ukrainę? Dlatego, że w Fallouta się fajnie gra, ale od opadu radioaktywnego nie wyrasta trzecia ręka, tylko pojawia się białaczka.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-03, 4:10 4
Driver19cm napisał/a:

Rozbroiły się Niemcy, inne kraje raczej się zbroją. Szczególnie Skandynawia, UK i nasza część Europy.

[ Dodano: 2025-03-03, 04:18 ]
kulawiec napisał/a:

Dziecko drogie. Ukraina straciła część terytorium i 50 000 żołnierzy. Na czarnym rynku przej🤬a część pomocy, za to bawią się elity w Europie, razem z Rosyjskimi. Putin wyj🤬 złom i bydło, przestawił produkcję na wojenną. Zbiera sobie spokojnie zachodnią technologię, właśnie zaczął reklamować nowe czołgi. Szkoli sobie ludzi i udoskonala sprzęt. Powoli wybije żołnierzy, jak nie swoimi, to sobie dokupi. Europa zasila go w kasę, UK kupuje ropę przez Indie, Francja i Niemcy gaz. Zresztą już dawno sobie zorganizował kanały i teraz to niedogodność a nie problem.
Ukraina wykrwawi się jeszcze bardziej i skapituluje.
Trump publicznie połechtał ego Putina, wymyślił sposób na uzasadnienie interesów USA na Ukrainie ( Ukraina praktycznie nie posiada lantanowców, mają inne złoża), bo USA nie chce sponsorować jakiejś tam lokalnej wojny. Zełenski jak się otrząśnie, i skapuje, że jest debilem, to wróci do rozmowy.
Wiem, że romantycy myślą, że Europa mogłaby coś zrobić, ano nic by nie mogła, kredki może wybrać i namalować na chodniku obrazki wsparcia. Dlaczego USA nie wejdzie na Ukrainę? Dlatego, że w Fallouta się fajnie gra, ale od opadu radioaktywnego nie wyrasta trzecia ręka, tylko pojawia się białaczka.

Ta, jasne. Wielka, atomowa i niepokonana Rosja pozamiata i tym podobne pierdy.

Tylko czemu Bank Centralny Rosji podniósł stopy procentowe do 21% gdy oficjalna inflacja za 2024 jest na poziomie 9,5%?
Bo ruskim statystykom nie można wierzyć, a cała ta zajebista wojenna machina finansowana jest z rubli drukowanych bez pokrycia. Gdyby Ukraina wytrzymała jeszcze ze 2 lata, to Kacapia zmieniłaby się w drugie Zimbabwe.
Zgłoś
mandaryniak 2025-03-03, 7:45
A już myślałem że węgorz puści prund i wszystkie zdechną na raz

podpis użytkownika

bla bla bla ...wina tuska
Zgłoś
keisats 2025-03-03, 11:44
edek_kotek napisał/a:

A Ty pedał? Weganin? Zoofil czy inny lewacki zjeb?

Edek Kotek qkuna - następny zejb co pomylił portale.
Zgłoś
elim 2025-03-03, 16:04
edek_kotek napisał/a:

Widać było wczoraj po Tusku ile może EU, rano jak wylatywał na spotkanie w Londynie to mówił o potędze Europy, jaka jest mocna bez USA, jak wracał to stwierdził że dla przyszłości Polski, dla przyszłości Ukrainy, trzeba utrzymać jak najbliższe więzi z USA...
Zgłoś
edek_kotek 2025-03-03, 16:58
keisats napisał/a:

A Ty pedał? Weganin? Zoofil czy inny lewacki zjeb?
Edek Kotek qkuna - następny zejb co pomylił portale.

Ja Konfederata
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie