👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cezzar napisał/a:
to są te piranie?
Jo myślał, że to podlaskie płotki
I właśnie w taki sposób EU powinna postąpić z Trumpem ruskim trołem.
edek_kotek napisał/a:
Może i powinna. Ale nie jest w stanie. Bo aktualnie nie nie znaczy. Rozbrojona, bez sprawnej armii, zarządzana przez pacyfistycznych, lewackich, ułomnych intelektualnie polityków. W takiej formie UE nie jest nawet przystawką przy stole, gdzie graja prawdziwi gracze
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
edek_kotek napisał/a:
Już się nie obnoś tak z tym uwielbieniem Putina

edek_kotek napisał/a:
no i z tuskiem, mecelową, szulcem, makaronem,
bo wszyscy oni włażą w dupe putkowi h🤬jkowi
Ktoś, kto jara się karmieniem takich rybek, czy samym ich posiadaniem, jest k🤬a j🤬ym tępym c🤬jem, z kompleksami większymi niż dupa grycanki. Fajfus p🤬lony.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie