Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Lukash2107 2025-03-03, 21:35
Unia siegneła dna.J🤬e tęczowe gejowsko lesbijskie gówno.Urszula pewnie jest dz🤬ka a i partnerke
Zgłoś
Psilocke 2025-03-03, 23:12
Driver19cm napisał/a:

Może i powinna. Ale nie jest w stanie. Bo aktualnie nie nie znaczy. Rozbrojona, bez sprawnej armii, zarządzana przez pacyfistycznych, lewackich, ułomnych intelektualnie polityków. W takiej formie UE nie jest nawet przystawką przy stole, gdzie graja prawdziwi gracze

"Wąski jak ty mnie zaimponowaleś w tej chwili".
No lepiej się tego ująć nie da.
Zgłoś
LukaResoviak 2025-03-04, 4:39 1
edek_kotek napisał/a:

I właśnie w taki sposób EU powinna postąpić z Trumpem ruskim trołem.

Rudki troll bo właśnie kończy wojny? Wy niedoj🤬i miłośnicy banderowców wyp🤬alać na ukraine i sami ja brońcie
Zgłoś
Navigatorek_PL 2025-03-06, 0:25
Driver19cm napisał/a:

Może i powinna. Ale nie jest w stanie. Bo aktualnie nie nie znaczy. Rozbrojona, bez sprawnej armii, zarządzana przez pacyfistycznych, lewackich, ułomnych intelektualnie polityków. W takiej formie UE nie jest nawet przystawką przy stole, gdzie graja prawdziwi gracze

Za ten komentarz dałbym cała skrzynkę piwa, ale nie ma jak !
Zgłoś
ZieleTDH 2025-03-06, 0:55
edek_kotek napisał/a:

I właśnie w taki sposób EU powinna postąpić z Trumpem ruskim trołem.

weź Ty już wyłącz tefałen i włącz myślenie....
Zgłoś
Qlpa 2025-03-15, 23:22
Teraz wrzućcie tam węgorza elektrycznego będzie bardziej widowiskowo dołóż jeszcze mikro do wody zamiast zj🤬ej nuty
Zgłoś