👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierwszy raz widzę chłopa. Jeżeli autor się poczuwa to niech dorzuci jakieś coś z tym całym Ryśkiem. (Na YT nawet nie szukam bo po wpisaniu Rysiek pewnie mi wyskoczy klan).

dzięki niemu zacząłem pić Barmańską. Rysiek! jesteś wielki!

Niby sadol ale szkoda takich ludzi którzy są manipolowani przez innych:/

widzisz rysiu trza było być normalnym a nie cwaniakiem albo trza było być cwanym a że głupi i dałeś się złapać to już twój problem heheh
Powinna być tutaj funkcja ignorowania wrzutek z Ryśkiem.
Poza tym Rysiek jest tylko jeden
Może na ekranie już go nie ujrzymy ale w moim sercu będzie żył po wsze czasy! Hail to the King!
Poza tym Rysiek jest tylko jeden

Może na ekranie już go nie ujrzymy ale w moim sercu będzie żył po wsze czasy! Hail to the King!

thewhitestar napisał/a:
Powinna być tutaj funkcja ignorowania wrzutek z Ryśkiem.
Taka funkcja istnieje: wystarczy przewinąć dalej stronę i nie narzekać jak z🤬b.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie