👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Hurra, czyżby nastąpiła nowelizacja przepisów i w końcu wsadzają za głupotę?

Za moich czasów na każdej dzielni był właśnie taki "Rysiek" i było zajebiście.
Niestety gimbaza tego nie zrozumie bo po 19:00 mają zakaz wychodzenia z domu (wójek zakrada się pod kołderkę).
Niestety gimbaza tego nie zrozumie bo po 19:00 mają zakaz wychodzenia z domu (wójek zakrada się pod kołderkę).

Oglądam któryś filmik z jego udziałem i stwierdzam jedno. Jego "przyjaciele" mają z niego zajebistą bekę. Rysiek uważa, że naprawdę jest fajny, podczas, gdy robi z siebie idiotę. Szkoda go trochę.
@ bohyn
Nareszcie ktoś go ku*wa zamknął.
Nie dość że zamkną to zapewne jeszcze dobrze zr🤬ają pod celą ;]
Nareszcie ktoś go ku*wa zamknął.
Nie dość że zamkną to zapewne jeszcze dobrze zr🤬ają pod celą ;]
Nie wiem kto to Rysio ale widze że to taki przeciętny wiraszka osiedlowy
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie