a co jeśli to były już gotowe portrety a on tylko malował je na czarno i później puścił filmik od tyłu?
JAKIŚ DZIADEK???
Każdy szanujący sie kinoman wie że to Abraham Lincoln ten co wymyślił najbardziej popularne w Amerykańskim kinie auta - Dodge.

Każdy szanujący sie kinoman wie że to Abraham Lincoln ten co wymyślił najbardziej popularne w Amerykańskim kinie auta - Dodge.
Dorzucę level max
Tomb Raider - Lara:
Adriana Lima:
Megan Fox
Monica Bellucci:
Od c🤬ja tego jest. I jest to jedyny talent którego zazdroszczę ludziom

Tomb Raider - Lara:
Adriana Lima:
Megan Fox

Monica Bellucci:
Od c🤬ja tego jest. I jest to jedyny talent którego zazdroszczę ludziom

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.

Cudze chwalicie swego nie znacie...
Jakby ktoś chciał zobaczyć więcej to wpiszcie sobie MateuszPoksinski na youtube chłopak naprawdę świetnie rysuję.
Jakby ktoś chciał zobaczyć więcej to wpiszcie sobie MateuszPoksinski na youtube chłopak naprawdę świetnie rysuję.

Pelen szacunek dla rysownikow... ale dla mnie to nie jest sztuka tylko zwykle rzemioslo. Bo jaki jest cel rysowania czegos tak, ze wyglada zwyczajnie jak zdjecie? Dla emnie nie ma to zadnej wartosci artystycznej... tylko wyj🤬y skill w kopiowaniu i tyle.
Dla hejterow odrazu napisze, ze sam duzo rysowalem moze nie tak idalnie jak oni. Bo wolalem, cos sam wymyslic i tworzyc cos wlasnego, ale naprawde nie rozumiem fenomenu jarania sie takim czyms.
Dla hejterow odrazu napisze, ze sam duzo rysowalem moze nie tak idalnie jak oni. Bo wolalem, cos sam wymyslic i tworzyc cos wlasnego, ale naprawde nie rozumiem fenomenu jarania sie takim czyms.
ja bym to nazwał "sztuką" gdyby to były obrazy malowane z głowy a nie ze zdjęcia - wszystko co gość maluje białą kredką jest w google>grafika. Taki ma talent ale to jest takie se...
podpis użytkownika
Rock.
Chciałabym sobie kiedyś takiego skilla wyrobić... W sumie teraz mam w c🤬j czasu, to może coś poskrobie ołówkiem... Zawsze mnie takie filmiki motywują. Piwko leci.