👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
podpis użytkownika
Emerytowany saren
Szacunek dla chłopaka ! Robi to co kocha i to jest najważniejsze, a łatwo nie jest mu na pewno... Osobiście bardzo chciałbym znać takiego człowieka.

W oceanie sadolskich wypadków, dzwonów, ludzkiej głupoty i ruskich jobów stawiam szklanę za zdrowie Bohatera tego filmu.

zajebista sprawiedliwość..Mariusz ma talent a Bóg mu nie dał rąk eh
By sobie te syfy zamalowal... to juz bylby pierwszy quest wykonany

Brawo...Tak trzymaj kolego:) i rob swoje i nie ogladaj sie za siebie. A ludzie ehh....

Ma kikuty więc teraz wszyscy ubolewajmy jaki to bohater, niech zrobi nam się smutno oh jak go szkoda..
Jak można nagrywać kretyna bez rąk, przecież tego się oglądać nie da.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie