👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

#2.
#3.
#4.
#5.
#6.
#7.
#8.
#9.
#10.
#11.
#12.
#13.
Temat nie ma na celu obrażania kogokolwiek...

#3.

#4.

#5.

#6.

#7.

#8.

#9.

#10.

#11.

#12.

#13.

Temat nie ma na celu obrażania kogokolwiek...

Zapytajcie swoich dziadków/pradziadków o armię niemiecką i armię radziecką (o to kto był gorszy), myślę, że większość wskaże naszych "braci" i "wyzwolicieli" za gorszą. Niemcy potrafili być bezlitośni, ale przy ruskich to wypadali blado. Jak szła ta czerwona zaraz to trzeba było chować wszystko co ma jakąś wartość, już nie wspominając o kobietach.
Dla mnie najgorsze ścierwo 2 WŚ w kolejności:
1) "Armia" radziecka ("horda" lub "swołocz" to chyba trafniejsze określenia)
2) Armia japońska
3) Armia niemiecka
Dla mnie najgorsze ścierwo 2 WŚ w kolejności:
1) "Armia" radziecka ("horda" lub "swołocz" to chyba trafniejsze określenia)
2) Armia japońska
3) Armia niemiecka

Nepritomny napisał/a:
Za #12 rzesza k🤬sów w dupę autorowi rysunków.
Można powiedzieć, że tak widziała siebie większość polskich dowódców tuż przed i na początku wojny. Warto wspomnieć też, że polska władza zapewniała ludność cywilną, że niemcy tak naprawdę nie mają takiej armii jak mówią, a czołgi, które pokazują na paradach, to atrapy...

Łoj bidne niemce, krzywda im się stała!
Jest taka maksyma: volenti non fit iniuria, było nie zaczynać...
Jest taka maksyma: volenti non fit iniuria, było nie zaczynać...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie