Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rytułał Bólu
Duczki1234 • 2024-06-25, 9:34
Gościu prawdopodobnie pod wpływem -Ayahuasca (ajałaska), oznacza dosłownie „pnącze duszy” w języku keczua, którym posługują się Indianie Keczua. Nazywana jest również jako yagé, natema, caapi oraz huaraca. Jest to tradycyjny napój przygotowywany przez południowoamerykańskich szamanów w formie rytualnej. Najczęściej do jego sporządzenia wykorzystywane jest pnącze Banisteriopsis caapi. Jest to roślina nazywana przez rdzennych mieszkańców zachodniej Amazonii jako Caapi, Ayahuasca, Yage i Yajé. Szamani tamtejszych plemion wykorzystują ekstrakty z Banisteriopsis caapi podczas religijnych i leczniczych ceremonii. Występujące w surowcu substancje harmina i harmalina wykazują aktywność psychodeliczną, narkotyczną. Jest to działanie powodujące zmianę świadomości i percepcji, a także odbierania emocji oraz bodźców zewnętrznych. N

Zmieniono 1 razy Zgłoś
vladok 2024-06-25, 9:52 3
Ktoś może widział w Decathlonie?
Zgłoś
Driver19cm 2024-06-25, 10:05 2
vladok napisał/a:

Ktoś może widział w Decathlonie?

Niestety nie. Dostępne tylko w Go Sport

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Veni_Vidi 2024-06-25, 10:07 1
Dawaj jeszcze. No co? Się powiedziało "A", to trzeba powiedzieć "B"
Zgłoś
ibrahim 2024-06-25, 11:17 1
Co za chłam. Myślałem, że może chociaż przepowie jakiś krach na giełdzie , a on se jęzor pokaleczył....załamka.
Zgłoś
de_Sade 2024-06-25, 12:34 1
Synu, co Ty p🤬lisz! Jaki rytuał bólu??? Kiedyś, gdy były jeszcze prawdziwe cyrki ze zwierzętami, brali zwyczajnych ludzi z publiczności i im tak języki przebijali. Trzeba tylko wiedzieć, gdzie wbijać. Także żadna sensacja. Można się rozejść!

podpis użytkownika

Brzydzę się cyklem epickim. Nie lubię wędrować
Gościńcem przemierzanym stopami mnogiej rzeszy...
Zgłoś
SokółWędrowny 2024-06-25, 18:22 1
Na granicy niemiec i holandii polacy prowadzili zbór/świątynie i ta mieli sale przygotowana do picia tej Aya.
Prodesjonal jak sanatorium,jakuzi,sala kinowa,full wypas.
3700€ za 3-5 dób w zależności jak cie poskłada.
Ja byłem 4 dni na opowiadanie tripa szkoda czasu bo tego nie da sie opowiedzieć.
Kwas,pigułe,grzyby to jest pikuś i tyle moge powiedzieć.
Zgłoś
smc 2024-06-25, 18:44 1
Było. Słyszałem, że potem ich r🤬ali, ale nikt się nie chciał przyznać.
Zgłoś
b................m 2024-06-26, 0:21 3
Duczki1234 napisał/a:

Gościu prawdopodobnie pod wpływem -Ayahuasca

Rozpisałeś obszerną formułkę na temat jagi i określiłeś swoje przypuszczenie jako "prawdopodobnie". Czyli nie znam się, ale się wypowiem.
Zgłoś
DEADmanPL 2024-06-26, 17:28
Bmwf10520 napisał/a:

Na granicy niemiec i holandii polacy prowadzili zbór/świątynie i ta mieli sale przygotowana do picia tej Aya.
Ja byłem 4 dni na opowiadanie tripa szkoda czasu bo tego nie da sie opowiedzieć.

To prawda, że faza zaczyna się od kilkugodzinnego rozwolnienia, mającego na celu oczyścić orgaznim? Tak słyszałem 😀
Zgłoś
SokółWędrowny 2024-06-26, 19:25 1
DEADmanPL napisał/a:

To prawda, że faza zaczyna się od kilkugodzinnego rozwolnienia, mającego na celu oczyścić orgaznim? Tak słyszałem 😀

I tak i nie
Masz dużo wcześniej mówione jak oczyścić ciało,mięso jeść nie można,papierosy i alko won.
Ta roślina jak wypijesz i masz zanieczyszczony organizm to sie posrasz i porzygasz.
Ja kilkanaście tyg nie jadłem mięsa i alko,papierosy,trawka wszystko stop.
Faza konkretniejsza - po rozmowie z uczestnikami już po to oceniam że 50% mieli mniej.
Zreszta dwie dziewczyny za pół roku wróciły tam i potwierdziło sie.
Nie srsły,rzygały faza w 30 mininut.
Teraz maja w Czechach sanatorium.
Zgłoś
Son0fSam 2024-06-26, 21:08 1
Bmwf10520 napisał/a:

Wywaru nie miałem nigdy okazji spróbować, ale paliłem DMT. Szybko wjeżdża, szybko schodzi, za to przeżycie jest mistyczne.
Zgłoś
N0laan 2024-06-27, 11:45
my palimy szlugi i maryche i wciagamy fentanol oni mają patyczki
spokojnie za pare wiekow do nich tez dotrze cywilizacja ironi
Zgłoś
akinoM 2024-09-19, 23:06
Bmwf10520 napisał/a:

Szkoda, chętnie bym poczuła 🥹❤️
Zgłoś