Aaaaa....to jakiś coroczny plebiscyt na madkę, ojca i kundla roku u skośnych.
Bourbonable napisał/a:
madka jak madka co ten pies odp🤬la....
Na łańcuchu jest i wpadł w panikę. Ogólnie dobra akcja

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
BękartEddardaStarka napisał/a:
Ja pitole kundel prawie drzwi wyrwał
Też byś wyrwał wiedząc, że jesteś następny na grilla.
podpis użytkownika

Bourbonable napisał/a:
madka jak madka co ten pies odp🤬la....
Bo przywiązali go debile do drzwi, podobno to najinteligentniejsza rasa.
Tylko, k🤬a jakoś tego nie widać. Pewnie są inteligentni tak jak moja była, tylko teoretycznie, bo praktycznie dwie lewe ręce i poł mózgu.
Na leki raczej nie będzie ich stać wnioskujac po tym syfie na chacie
wilkoala napisał/a:
Bo przywiązali go debile do drzwi, podobno to najinteligentniejsza rasa.
Tylko, k🤬a jakoś tego nie widać. Pewnie są inteligentni tak jak moja była, tylko teoretycznie, bo praktycznie dwie lewe ręce i poł mózgu.
Inteligencja bezobjawowa.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Będąc smrolem wrzuciłem do pieca w domu, takiego opalanego drewnem i węglem, pojemnik po sprayu do włosów. Pamiętam to jak wczoraj, wrzuciłem, zamknąłem drzwiczki jedne i drugie, usiadłem na fotelu przed paleniskiem, a tu jak p🤬lnęło konkretnie i wywaliło wszystko rozżarzone do czerwoności węgle, drzwiczki od pieca, z dołu popiół, a u góry nad piecem czarny dym zasmolił sufit. Wp🤬l takie dostałem najpierwej od babci, później od dziadka, ojciec i matka powtórzyli manto. W rodzinie przez lata wspominali jaki to diabeł wstąpił we mnie, że takie coś zrobiłem i mało co chałupy nie spaliłem, ile to musieli wydać na zduna i malowanie 😂
Dobre. Mały się pali, stara sp🤬oliła ,pies chce sp🤬olić a stary chce go zap🤬lić.
jak piszczy mała dz🤬ka, podczas r🤬ania z ojcem też takie odgłosy pewnie
patmon napisał/a:
W rodzinie przez lata wspominali jaki to diabeł wstąpił we mnie, że takie coś zrobiłem i mało co chałupy nie spaliłem, ile to musieli wydać na zduna i malowanie
pewnie po wp🤬lu cię pocieszali, że "jeszcze się z tego kiedyś będziemy śmiać". xD
Skośne baby to jakiś podgatunek podgatunku. Durne, bezmyślne, bez żadnych instynktów (zwłaszcza macierzyńskiego), wyprane z emocji. Na dodatek jak drą mordę, to ciężko się dziwić żółtkom, że je tłuką.
Ile ten gówniak mógł mieć lat? 6? 7? Zrobił głupotę, ale to jest normalne w tym wieku. Później jednak, mimo bólu i paniki, znalazł źródło wody i się ugasił. A ta tępa p🤬da, która powinna się nim opiekować? Wydarła mordę i sp🤬oliła. Mam nadzieję, że dostała siarczysty wp🤬l od męża.
P.S. Ale tam oni mają k🤬a syf. To dom? Garaż? K🤬a,c🤬j wie co. W komórce mam większy porządek, niż oni w tym chlewie. I nie, bieda tego nie tłumaczy, można żyć skromnie i schludnie. Żeby mieć na swojej posesji taki p🤬lnik, to trzeba być leniwym brudasem.
Ile ten gówniak mógł mieć lat? 6? 7? Zrobił głupotę, ale to jest normalne w tym wieku. Później jednak, mimo bólu i paniki, znalazł źródło wody i się ugasił. A ta tępa p🤬da, która powinna się nim opiekować? Wydarła mordę i sp🤬oliła. Mam nadzieję, że dostała siarczysty wp🤬l od męża.
P.S. Ale tam oni mają k🤬a syf. To dom? Garaż? K🤬a,c🤬j wie co. W komórce mam większy porządek, niż oni w tym chlewie. I nie, bieda tego nie tłumaczy, można żyć skromnie i schludnie. Żeby mieć na swojej posesji taki p🤬lnik, to trzeba być leniwym brudasem.