Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Bourbonable 2024-09-04, 20:09 55
madka jak madka co ten pies odp🤬la....
Zgłoś
BękartEddardaStarka 2024-09-04, 20:10 9
Ja pitole kundel prawie drzwi wyrwał
Zgłoś
janusz_biznesu 2024-09-04, 20:13 21
Aaaaa....to jakiś coroczny plebiscyt na madkę, ojca i kundla roku u skośnych.
Zgłoś
~Dostojny 2024-09-04, 20:20 21
Bourbonable napisał/a:

Na łańcuchu jest i wpadł w panikę. Ogólnie dobra akcja

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
~Angel 2024-09-04, 20:22 45
BękartEddardaStarka napisał/a:

Ja pitole kundel prawie drzwi wyrwał

Też byś wyrwał wiedząc, że jesteś następny na grilla.

podpis użytkownika

Zgłoś
wilkoala 2024-09-04, 20:24 11
Bourbonable napisał/a:

Bo przywiązali go debile do drzwi, podobno to najinteligentniejsza rasa.
Tylko, k🤬a jakoś tego nie widać. Pewnie są inteligentni tak jak moja była, tylko teoretycznie, bo praktycznie dwie lewe ręce i poł mózgu.
Zgłoś
Ukasz995 2024-09-04, 20:24 3
Na leki raczej nie będzie ich stać wnioskujac po tym syfie na chacie
Zgłoś
~Dostojny 2024-09-04, 20:31 11
wilkoala napisał/a:

Bo przywiązali go debile do drzwi, podobno to najinteligentniejsza rasa.
Tylko, k🤬a jakoś tego nie widać. Pewnie są inteligentni tak jak moja była, tylko teoretycznie, bo praktycznie dwie lewe ręce i poł mózgu.

Inteligencja bezobjawowa.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
patmon 2024-09-04, 20:32 90
Będąc smrolem wrzuciłem do pieca w domu, takiego opalanego drewnem i węglem, pojemnik po sprayu do włosów. Pamiętam to jak wczoraj, wrzuciłem, zamknąłem drzwiczki jedne i drugie, usiadłem na fotelu przed paleniskiem, a tu jak p🤬lnęło konkretnie i wywaliło wszystko rozżarzone do czerwoności węgle, drzwiczki od pieca, z dołu popiół, a u góry nad piecem czarny dym zasmolił sufit. Wp🤬l takie dostałem najpierwej od babci, później od dziadka, ojciec i matka powtórzyli manto. W rodzinie przez lata wspominali jaki to diabeł wstąpił we mnie, że takie coś zrobiłem i mało co chałupy nie spaliłem, ile to musieli wydać na zduna i malowanie 😂
Zgłoś
misiekdiablo1 2024-09-04, 20:35 29
Dobre. Mały się pali, stara sp🤬oliła ,pies chce sp🤬olić a stary chce go zap🤬lić.
Zgłoś
damian15snk 2024-09-04, 20:57 1
K🤬a, nic tu nie pasuje
Zgłoś
gdfgdf 2024-09-04, 20:58 2
jak piszczy mała dz🤬ka, podczas r🤬ania z ojcem też takie odgłosy pewnie
Zgłoś
viking19 2024-09-04, 21:02 3
patmon napisał/a:

W rodzinie przez lata wspominali jaki to diabeł wstąpił we mnie, że takie coś zrobiłem i mało co chałupy nie spaliłem, ile to musieli wydać na zduna i malowanie

pewnie po wp🤬lu cię pocieszali, że "jeszcze się z tego kiedyś będziemy śmiać". xD
Zgłoś
Anal_Intruder_69 2024-09-04, 21:06 48
Skośne baby to jakiś podgatunek podgatunku. Durne, bezmyślne, bez żadnych instynktów (zwłaszcza macierzyńskiego), wyprane z emocji. Na dodatek jak drą mordę, to ciężko się dziwić żółtkom, że je tłuką.
Ile ten gówniak mógł mieć lat? 6? 7? Zrobił głupotę, ale to jest normalne w tym wieku. Później jednak, mimo bólu i paniki, znalazł źródło wody i się ugasił. A ta tępa p🤬da, która powinna się nim opiekować? Wydarła mordę i sp🤬oliła. Mam nadzieję, że dostała siarczysty wp🤬l od męża.

P.S. Ale tam oni mają k🤬a syf. To dom? Garaż? K🤬a,c🤬j wie co. W komórce mam większy porządek, niż oni w tym chlewie. I nie, bieda tego nie tłumaczy, można żyć skromnie i schludnie. Żeby mieć na swojej posesji taki p🤬lnik, to trzeba być leniwym brudasem.

podpis użytkownika

Akcja pt. "Wspieramy Sadola": Premium za grosze: KLIK, albo zrzutka: KLIK
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie