Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 32 minuty temu
JoSeed 2025-01-27, 12:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-01-27, 12:21
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:

A co miał innego do zrobienia. Może chciał jeszcze spróbować wypchać. Nie było tu bez gaśnicy nic lepszego do zrobienia choć pewnie i gaśnica to by niewiele zrobiła.

Tak było. W 40-stej sekundzie widać jak go jak pcha, ale bez skutku.
Zgłoś
esa 2025-01-27, 12:38
JoSeed napisał/a:

Gdyż nie wiem, co zaszło, ktoś by był uprzejmy nakreślić?
Dziękuję

zahaczył bulgulatorem o fafetki po czy urwał przyczłapy i od dołu zajął się dzwonek gazowy.
Zgłoś
SSS2SSS 2025-01-27, 13:04 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
szubiennica2 2025-01-27, 13:24 3
BarmanInternetu napisał/a:

O ile nie masz w tym swoim dieselku zajebistego ekologicznego czynnika klimy R1234yf

Pewnie klima w golfie 4 1.9 TDI nabita propanem xD
Zgłoś
Morfi717 2025-01-27, 13:40
trudeau się zemścił
Zgłoś
ftx 2025-01-27, 13:51 1
Dlatego najpierw klema minusowa. Potem to plus może leżeć gdzie chce.
Zgłoś
SokółWędrowny 2025-01-27, 14:28 1
mateuszsick napisał/a:

Dlatego mówi się o zachowaniu porządku w miejscu pracy. W tym przypadku gość miał naroz🤬bywane jakichś płynów na podłodze pewnie paliwo albo jakieś czyściki do styków, odtłuszczacze itd a to wszystko pali się od byle iskierki.

Dlatego czołgiści mundury mają z możliwie niepalnych materiałów.
Szczególnie ci co na sowieckich siedzą,opary wszelkich płynów powodują że zapalasz się momentalnie.
W czołgu jest mieszaniną oparów paliwa,materiałów wybuchowych i to wszystko wsiąka w mundur.
Zgłoś
illusion 2025-01-27, 15:18
Zgłoś
turor 2025-01-27, 17:09
JoSeed napisał/a:

Gdyż nie wiem, co zaszło, ktoś by był uprzejmy nakreślić?
Dziękuję

Facet chciał mielone na kolektorze wydechowym smażyć, ale tłuszcz w woku mu się zajął
Zgłoś
JoSeed 2025-01-27, 17:13
turor napisał/a:

Facet chciał mielone na kolektorze wydechowym smażyć, ale tłuszcz w woku mu się zajął

Ta! Mielonych się w woku nie robi 😎
Zgłoś
turor 2025-01-27, 17:14
JoSeed napisał/a:

Ta! Mielonych się w woku nie robi 😎

Dlatego się zajęło ogniem
Zgłoś
homorek 2025-01-27, 17:53
Trochę wosku nowe oponki i nówka sztuka nie śmigany na portalu auta z usa.
Zgłoś
kolosasz 2025-01-27, 18:29
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-01-27, 18:41
BarmanInternetu napisał/a:

O ile nie masz w tym swoim dieselku zajebistego ekologicznego czynnika klimy R1234yf

Nie mam, bo dieselek trochę za stary. Mam politycznie niepoprawny R134a.

szubiennica2 napisał/a:

Pewnie klima w golfie 4 1.9 TDI nabita propanem xD

Miałem takiego, nie przeczę. I sam nabijałem mieszanką propanu i izobutanu, ale nie LPG, jak robią Janusze, tylko profesjonalnymi środkami chłodniczymi, które sam wymieszałem we właściwych proporcjach. Klima chłodziła jak nigdy wcześniej.
Z oszczędności, myślisz? Nie, ani trochę, stać mnie na serwis. Po prostu lubię eksperymenty, a co się nauczyłem, to moje.

[ Dodano: 2025-01-27, 18:45 ]
illusion napisał/a:

I pewnie masz BMW diesla, który z powodu wady fabrycznej EGRu zapala się.

Nie uznaję BMW, bo to marka dla specyficznych ludzi, do których nie należę. A EGR wyłączyłem w p🤬du.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem