Sądząc po tym, jak szybko się zajarało, na podłodze rozlana jest benzyna, ewentualnie jakieś inne łatwopalne gówno. Zapłon nastąpił od zwarcia, coś tam pop🤬lił z kablami, może plusem dotknął karoserii i poleciały iskry.
Dlatego jeżdżę dieslem, w razie czego, trudno to zapalić. Benzynie wytarczy jedna iskra.
Dziękuję ślicznie, nieco jaśniejsza sytuacja

A co miał innego do zrobienia. Może chciał jeszcze spróbować wypchać. Nie było tu bez gaśnicy nic lepszego do zrobienia choć pewnie i gaśnica to by niewiele zrobiła.
Tak było. W 40-stej sekundzie widać jak go jak pcha, ale bez skutku.
Gdyż nie wiem, co zaszło, ktoś by był uprzejmy nakreślić?
Dziękuję
zahaczył bulgulatorem o fafetki po czy urwał przyczłapy i od dołu zajął się dzwonek gazowy.
Sądząc po tym, jak szybko się zajarało, na podłodze rozlana jest benzyna, ewentualnie jakieś inne łatwopalne gówno. Zapłon nastąpił od zwarcia, coś tam pop🤬lił z kablami, może plusem dotknął karoserii i poleciały iskry.
Dlatego jeżdżę dieslem, w razie czego trudno to zapalić. Benzynie wystarczy jedna iskra.
O ile nie masz w tym swoim dieselku zajebistego ekologicznego czynnika klimy R1234yf
O ile nie masz w tym swoim dieselku zajebistego ekologicznego czynnika klimy R1234yf
Pewnie klima w golfie 4 1.9 TDI nabita propanem xD
Dlatego mówi się o zachowaniu porządku w miejscu pracy. W tym przypadku gość miał narozjebywane jakichś płynów na podłodze pewnie paliwo albo jakieś czyściki do styków, odtłuszczacze itd a to wszystko pali się od byle iskierki.
Dlatego czołgiści mundury mają z możliwie niepalnych materiałów.
Szczególnie ci co na sowieckich siedzą,opary wszelkich płynów powodują że zapalasz się momentalnie.
W czołgu jest mieszaniną oparów paliwa,materiałów wybuchowych i to wszystko wsiąka w mundur.
Dlatego jeżdżę dieslem, w razie czego trudno to zapalić. Benzynie wystarczy jedna iskra.
I pewnie masz BMW diesla, który z powodu wady fabrycznej EGRu zapala się.
Gdyż nie wiem, co zaszło, ktoś by był uprzejmy nakreślić?
Dziękuję
Facet chciał mielone na kolektorze wydechowym smażyć, ale tłuszcz w woku mu się zajął

Facet chciał mielone na kolektorze wydechowym smażyć, ale tłuszcz w woku mu się zajął
Ta! Mielonych się w woku nie robi 😎
Ta! Mielonych się w woku nie robi 😎
Dlatego się zajęło ogniem

się podłącza i na początku odłącza
podpis użytkownika
Ja jestem patriotą! A ty kim jesteś?tvn24.pl/tvnwarszawa/najnowsze/sedzia-uczy-oskarzonego-czym-jest-patri...