A co miał innego do zrobienia. Może chciał jeszcze spróbować wypchać. Nie było tu bez gaśnicy nic lepszego do zrobienia choć pewnie i gaśnica to by niewiele zrobiła.
Tak było. W 40-stej sekundzie widać jak go jak pcha, ale bez skutku.
Gdyż nie wiem, co zaszło, ktoś by był uprzejmy nakreślić?
Dziękuję
zahaczył bulgulatorem o fafetki po czy urwał przyczłapy i od dołu zajął się dzwonek gazowy.
O ile nie masz w tym swoim dieselku zajebistego ekologicznego czynnika klimy R1234yf
Pewnie klima w golfie 4 1.9 TDI nabita propanem xD
Dlatego mówi się o zachowaniu porządku w miejscu pracy. W tym przypadku gość miał naroz🤬bywane jakichś płynów na podłodze pewnie paliwo albo jakieś czyściki do styków, odtłuszczacze itd a to wszystko pali się od byle iskierki.
Dlatego czołgiści mundury mają z możliwie niepalnych materiałów.
Szczególnie ci co na sowieckich siedzą,opary wszelkich płynów powodują że zapalasz się momentalnie.
W czołgu jest mieszaniną oparów paliwa,materiałów wybuchowych i to wszystko wsiąka w mundur.
Gdyż nie wiem, co zaszło, ktoś by był uprzejmy nakreślić?
Dziękuję
Facet chciał mielone na kolektorze wydechowym smażyć, ale tłuszcz w woku mu się zajął

Facet chciał mielone na kolektorze wydechowym smażyć, ale tłuszcz w woku mu się zajął
Ta! Mielonych się w woku nie robi 😎
Ta! Mielonych się w woku nie robi 😎
Dlatego się zajęło ogniem

O ile nie masz w tym swoim dieselku zajebistego ekologicznego czynnika klimy R1234yf
Nie mam, bo dieselek trochę za stary. Mam politycznie niepoprawny R134a.
Pewnie klima w golfie 4 1.9 TDI nabita propanem xD
Miałem takiego, nie przeczę. I sam nabijałem mieszanką propanu i izobutanu, ale nie LPG, jak robią Janusze, tylko profesjonalnymi środkami chłodniczymi, które sam wymieszałem we właściwych proporcjach. Klima chłodziła jak nigdy wcześniej.
Z oszczędności, myślisz? Nie, ani trochę, stać mnie na serwis. Po prostu lubię eksperymenty, a co się nauczyłem, to moje.
[ Dodano: 2025-01-27, 18:45 ]
I pewnie masz BMW diesla, który z powodu wady fabrycznej EGRu zapala się.
Nie uznaję BMW, bo to marka dla specyficznych ludzi, do których nie należę. A EGR wyłączyłem w p🤬du.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie