Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
TwójCzarnyPan 2025-01-27, 18:41
BarmanInternetu napisał/a:

O ile nie masz w tym swoim dieselku zajebistego ekologicznego czynnika klimy R1234yf

Nie mam, bo dieselek trochę za stary. Mam politycznie niepoprawny R134a.

szubiennica2 napisał/a:

Pewnie klima w golfie 4 1.9 TDI nabita propanem xD

Miałem takiego, nie przeczę. I sam nabijałem mieszanką propanu i izobutanu, ale nie LPG, jak robią Janusze, tylko profesjonalnymi środkami chłodniczymi, które sam wymieszałem we właściwych proporcjach. Klima chłodziła jak nigdy wcześniej.
Z oszczędności, myślisz? Nie, ani trochę, stać mnie na serwis. Po prostu lubię eksperymenty, a co się nauczyłem, to moje.

[ Dodano: 2025-01-27, 18:45 ]
illusion napisał/a:

I pewnie masz BMW diesla, który z powodu wady fabrycznej EGRu zapala się.

Nie uznaję BMW, bo to marka dla specyficznych ludzi, do których nie należę. A EGR wyłączyłem w p🤬du.
Zgłoś
gucio_gu 2025-01-27, 19:18
tarcer123 napisał/a:

Otworzył drzwi żeby cug złapało.

to benzyna pali się bez cugu, to nie kanapa
Zgłoś
mun66 2025-01-27, 23:04
TerazPolska123 napisał/a:

piwo za FUCK TRUDEAU

Takie włąsnie tępaki to antyszczepy/.
Zgłoś
Ppoolicjjaaa 2025-01-28, 2:46
TwójCzarnyPan napisał/a:

Sądząc po tym, jak szybko się zajarało, na podłodze rozlana jest benzyna, ewentualnie jakieś inne łatwopalne gówno. Zapłon nastąpił od zwarcia, coś tam pop🤬lił z kablami, może plusem dotknął karoserii i poleciały iskry.
Dlatego jeżdżę dieslem, w razie czego trudno to zapalić. Benzynie wystarczy jedna iskra.

ja śmigam benzyną na diesle mam wywalone jajca ,trzeba być tłumokiem by grzebiąc przy własnym aucie zrobić jakaś iskrę !
Zgłoś
krosu 2025-01-28, 5:45
Mógł diesla kupić ;p
Zgłoś
par00wka 2025-01-29, 12:48
tarcer123 napisał/a:

Otworzył drzwi żeby cug złapało.

Ty zapewne w tym czasie zapaonkowalbys wszystkie nieszczelności w tym garażu i czekał aż ogień wygasnie
Zgłoś