przy sprzedaży będzie, panie żona na parkingu lekko tył przytarła.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kocyk800 na pewno się zgłoszę jak będę chciał sprzedać auto:D
@avalanger : a jakie masz opony? na chińskich będzie się ślizgać na mokrej nawierzchni na dobrych nie ma prawa
konto usunięte
2016-09-16, 18:52
karoldeicide napisał/a:
@avalanger : a jakie masz opony? na chińskich będzie się ślizgać na mokrej nawierzchni na dobrych nie ma prawa
W zajezdzonym 1.6 to moze nie ma prawa. Powyzej 200 koni to juz trakcji nie ma do 3 biegu nawet na dobrej gumie
Ukan1o napisał/a:
kocyk800 na pewno się zgłoszę jak będę chciał sprzedać auto:D
ja auta jedynie naprawiam, chwilowo niczym nie handluje
Tacy rzeźbiarze to najgorszy typ ścierwa na rynku "mechaników" i handlarzy.
@xpl1337 : ja mam 230 koni napęd na tył opony bridgestone potenza i jak już pisałem nie ma prawa się ślizgać. ślizga się tylko wtedy kiedy ja tego chcę ( przy wyłączonej trakcji oczywiście)
@randrius : jak Ci się ślizga przy lekkim dodaniu gazu to może najpierw naucz się jezdzić corsą?
dobre opony robią kolosalną różnicę i niech się nikt nie sprzecza . odkąd kupiłem tylnonapędówkę wszyscy znajomi wróżyli mi dzwona (szczególnie zimą). jeżdżę czwarty rok i za nic nie zamieniłbym na przedni napęd
Czarodziej naprawia BMW.
I tak solidniejsze od łady....
czekaj, czekaj, to chyba moj
@Guz-00, ty chyba widziałeś mało filmików z czarnymi ładami.
Aż strach używany samochód kupić