Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rzut C🤬lem Ukraińskim
futryn • 2025-03-27, 18:37
Kontekst: Terroryzujący od kilku dni poznańskie Stare Miasto dostawca „Siergiej” z pałką teleskopową, wobec bezradności Policji otrzymał w końcu naganę obywatelską.

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-03-28, 06:54 ]
POLTERGAIST napisał/a:

Zmieniono 3 razy Zgłoś
MorroRex 2025-03-27, 19:41 27
Love_is_Love napisał/a:

Dobrze że mu naj🤬o. Ale jakie to ma znaczenie że to Ukrainiec? Takie komentarze tylko nakręcają nienawiść, a po co? Mamy wspólnego wroga - jest nim ruska k🤬a. Wielu Ukraińców tu mieszka i pracuje. Po co im życie utrudniać, bo jakiś jeden czy kilku pedałów się znalazło w ich szeregach?

wiekszym wrogiem jest ukraina z pretensjami terytorialnymi do Polski niz Rosja. Sk🤬ialy kraj neobanderowców ktory zabil z premedytacją rakieta 2 osoby w Przewodowie. Kraj który smieje sie ze zbrodni na Polakach na Wołyniu gloryfikujac zbrodniarzy jak szuchewycz czy bandera.
Zgłoś
O................ń 2025-03-27, 19:43 27
Love_is_Love napisał/a:

Dobrze że mu naj🤬o. Ale jakie to ma znaczenie że to Ukrainiec? Takie komentarze tylko nakręcają nienawiść, a po co? Mamy wspólnego wroga - jest nim ruska k🤬a. Wielu Ukraińców tu mieszka i pracuje. Po co im życie utrudniać, bo jakiś jeden czy kilku pedałów się znalazło w ich szeregach?

Chłopie, do szkoły nie chodziłeś i srasz głupotami. Ukr z ruskiem zawsze się dogada.
Nawet Chmielnicki po latach wojen z Rzeczpospolitą oddał ukrainę carowi Rosji i razem z kozakmi przyrzekł mu wierność.
Ugoda Perejasławska 1654.
jak czytam wpisy takich kałmuków jak ty to mi się rzygać chce.
Zgłoś
siewie 2025-03-27, 19:44 18
Love_is_Love napisał/a:

No właśnie k🤬a ma, nikt mi nie powie ze jeden czy dwóch pedałów się znalazło bo akurat mam nieprzyjemność pracować z tymi banderowcami j🤬ymi, około 10 tych ukrow się przewinęło przez firmę w której pracuję i z żadną k🤬a się nie szło dogadac, zawsze mają jakiś problem i po krótkim zastanowieniu musze stwierdzić że rusek nic mi nie zrobił dlaczego mam go nienawidzieć a te k🤬y ukraińskie wręcz przeciwnie
Zgłoś
elim 2025-03-27, 19:44 8
Jeszcze trzy filmiki z całej akcji

Zgłoś
MartweMurzyńskiePłody 2025-03-27, 19:45 32
Love_is_Love napisał/a:

p🤬lnij się w ten pusty lewacki sp🤬olony łeb
Zgłoś
martils 2025-03-27, 19:45 24
Love_is_Love napisał/a:

Ma takie znaczenie że gdybym to ja zaczepiał dziewczynki, bił ludzi na ulicy i odp🤬lał takie numery to milicja byłaby u mnie o 6 rano z brygadą antyterrorystyczną. Taka to różnica jest...
Zgłoś
paragon0 2025-03-27, 19:48 22
Mam nadzieję że na jednym takim rzucie się nie skończy, a finał będzie na hardzie
Zgłoś
riddick1773 2025-03-27, 20:01 15
Love_is_Love napisał/a:

Zapamiętaj dzieciaku, że ONI TUTAJ SA TYMCZASOWO - GOSCINNIE.

podpis użytkownika

C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
Zgłoś
nemroth 2025-03-27, 20:05 13
Ludzie, opanujcie sie i nie odpisujcie Love_is_Love, ten lewak ustawia sobie telefon na wibracje, wsadza w dupe i zarzuca bait, czeka tylko na odpowiedzi.
Zgłoś
Danbuk 2025-03-27, 20:07 14
J🤬 Ukrainców
Zgłoś
kupus 2025-03-27, 20:10 4
JebacPis100procent napisał/a:

C🤬j w dupę Siergijowi, ma to na co zasłużył.

c🤬j moze nie ale ta palke teleskopowa juz by mogli mu tam wsadzic
Zgłoś
zn506 2025-03-27, 20:18 1
Zgłoś
dobro21 2025-03-27, 20:18 9
J🤬 takie ukraińskie ścierwo...
Zgłoś
mazga50 2025-03-27, 20:30 7
A jakby tak tego odważnego bojownika, przetransportować do granicy i przekazać w ręce odpowiednich służb, celem wykorzystania jego zapału i talentu, przy obronie umiłowanej ukrainy?

[ Dodano 2025-03-27, 20:31 ]
JebacPis100procent napisał/a:

C🤬j w dupę Siergijowi, ma to na co zasłużył.

Co tak późno?
Zgłoś
Don_cziczi 2025-03-27, 20:33 1
Moim na moje serce 🫡
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie