Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Rzut C🤬lem Ukraińskim
futryn • 2025-03-27, 18:37
Kontekst: Terroryzujący od kilku dni poznańskie Stare Miasto dostawca „Siergiej” z pałką teleskopową, wobec bezradności Policji otrzymał w końcu naganę obywatelską.

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-03-28, 06:54 ]
POLTERGAIST napisał/a:

Zmieniono 3 razy Zgłoś
Insaner 2025-03-27, 22:48 2
Love_is_Love napisał/a:

Dobrze że mu naj🤬o. Ale jakie to ma znaczenie że to Ukrainiec? Takie komentarze tylko nakręcają nienawiść, a po co? Mamy wspólnego wroga - jest nim ruska k🤬a. Wielu Ukraińców tu mieszka i pracuje. Po co im życie utrudniać, bo jakiś jeden czy kilku pedałów się znalazło w ich szeregach?

Tak samo jak w Polsce jest wielu spoko Rosjan, którzy tu od lat chętnie pracują, bo mają wyższy standard życia niż u siebie, więc co to za hipokryzja. Trzeba być skończonym debilem, żeby powtarzać za politykami kto jest dobry, a kto jest zły i jeszcze się tym emocjonować. Rosjanie źli, a Ukraińcy to ci dobrzy? Oni nawet mówią w 90% w tym samym języku, śmieszny mnie to rozróżnianie tych dwóch nacji.

Jeśli prawdą jest to, że ten gość zaczepiał ludzi lub wręcz ich atakował bez powodu to wcale mi go nie szkoda.
Zgłoś
Jasiek93 2025-03-27, 22:59 8
J🤬e upadlińskie k🤬y. Wszystkich ich się powinno z naszego kraju wyj🤬. Tylko gdzie jak te k🤬y nie mają nic swojego. Terytorium na którym jest ich sztuczny kraj to okupowane ziemie nasze i Rosyjskie.
Zgłoś
Smokw 2025-03-27, 23:04
elajza15 napisał/a:

Jeździliście frajery po nich na granice???
Dawaliście im za darmo żarcie i mieszkania???
To teraz zbierajcie swoje plony...

A co Ty myśłisz, że my frajerzy? Ściągaliśmy do sąsiedniej miejscowości biedniejszej, gdzie tanie lokum i łatwo było ich ulokować. nauczyłem się od Niemców i wdrożyłem to u nas.
Zgłoś
Sonal 2025-03-27, 23:05 2
Za długo siedzę w internecie by wierzyć w ten opis.
Zgłoś
Sztruks 2025-03-27, 23:24 1
Taki waleczny to niech idzie pałować ruskich
Zgłoś
goldfingaz 2025-03-27, 23:28 3
elajza15 napisał/a:

Jeździliście frajery po nich na granice???
Dawaliście im za darmo żarcie i mieszkania???
To teraz zbierajcie swoje plony...

Pierwszym rzutem powitali k🤬a szpiegów, sabotażystów i kryminalistów i jeszcze telewizor wmówił im, że to biedni ludzie. K🤬a, jak można nie mieć za grosz instynktu.
Zgłoś
__Tux__ 2025-03-27, 23:29 2
Love_is_Love napisał/a:

Dobrze że mu naj🤬o. Ale jakie to ma znaczenie że to Ukrainiec? Takie komentarze tylko nakręcają nienawiść, a po co? Mamy wspólnego wroga - jest nim ruska k🤬a. Wielu Ukraińców tu mieszka i pracuje. Po co im życie utrudniać, bo jakiś jeden czy kilku pedałów się znalazło w ich szeregach?

Jak już pewnie widzisz, na tym portalu ludzie są w stanie Cię zwyzywać tylko dlatego, że zadajesz pytania. Oni mylą odwagę z odważnikiem. Są mocni w Internecie, ale jak przychodzi co do czego, to sami nie stukną jednego czy drugiego.
Ukrainiec dźgnie nożem Polaka - źle.
Polak dźgnie nożem Ukraińca - fajnie.
Polak Polaka zabija - mają wyj🤬e.
Zgłoś
213213 2025-03-27, 23:38 2
pazuzu napisał/a:

Dajcie jakieś sensowne info o co tam chodzi.

poszukaj jakiś haków w życiorysach tych polaków, może dziadek któregoś był w LEŚNYCH BANDACH to będziesz się miał do czego przyp🤬olić, ubeku.
Zgłoś
widez2 2025-03-28, 0:24 3
Wy steiny komentujące ukraińca ewidentnie zasługującego na wp🤬l: ogarnijcie się nieco. Ukraińcy mają sporo za uszami w kontekście polskiej historii, ale trudno to porównywać ze zwolennikami ruskiego mira. Te post-mongolskie k🤬y (moskwiczanie=złota orda) pozbawiły nas dziesiątek lat cywilizacyjnego postępu, rabując, gw🤬cąc, mordując i wykorzeniając polską tożsamość, na spółkę z niemcami. Ok, rozumiem jak to siadło w mentalności tzw. elit we współczesnych niemczech czy rosji, ale nie dajcie się robić w c🤬ja jeśli zależy wam na waszej społeczności/rodzinie/ was samych do cholery!
Zgłoś
pazuzu 2025-03-28, 0:34 1
213213 napisał/a:

poszukaj jakiś haków w życiorysach tych polaków, może dziadek któregoś był w LEŚNYCH BANDACH to będziesz się miał do czego przyp🤬olić, ubeku.

Ubek to cie zrobił pojebie, idź się leczyć
Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-28, 1:01 2
__Tux__ napisał/a:

Jak już pewnie widzisz, na tym portalu ludzie są w stanie Cię zwyzywać tylko dlatego, że zadajesz pytania. Oni mylą odwagę z odważnikiem. Są mocni w Internecie, ale jak przychodzi co do czego, to sami nie stukną jednego czy drugiego.
Ukrainiec dźgnie nożem Polaka - źle.
Polak dźgnie nożem Ukraińca - fajnie.
Polak Polaka zabija - mają wyj🤬e.

To raczej wygląda na inwazję botów, bo zawsze jest ten sam schemat: Najpierw pojawia się taki temat z dupy z emocjonalnym komentarzem. Za chwilę jest inwazja przypadkowych i normalnie nieaktywnych nicków, które wylewają tony hejtu. Dołączają do nich jakieś dzieciaki, które chcą zaistnieć, plus kilku dyżurnych kacapofili wyzywając wszystkich sceptyków od banderowców. A potem cisza.
Od początku wojny na Ukrainie to samo, średnio co 2-3 miesiące następuje wzmożenie.

Może po prostu trzeba to olać i każdy taki materiał traktować z góry jak fejk. Niech kacapskie lachociągi i boty szczekają, j🤬 ich.
Zgłoś
martils 2025-03-28, 1:08 1
TwójCzarnyPan napisał/a:

Problem w tym, że przyjmujesz to jako prawdę objawioną, a skąd wiesz, że tak było? Z postów jakiegoś randoma w sieci?

Ogólnie to p🤬l, p🤬l a ja się zdrzemnę. Głupie pytania zadajesz - skąd wiem.. Ja p🤬lę - pewnie AI wygenerowało
Zgłoś
anubis90 2025-03-28, 1:35 1
Love_is_Love napisał/a:

A j🤬y ukr banderowiec nie jest naszym wrogiem??
Skoro tak kochasz j🤬ych ukrów, to sp🤬alaj na front, bronić tych c🤬jów.
Zgłoś
lIlIlIlIlIlIlIl 2025-03-28, 1:55 1
J🤬y pedał
Zgłoś
Polishpablo 2025-03-28, 2:28
Te tu sami zawodowcy mma
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie