Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:11
Rzut C🤬lem Ukraińskim
futryn • 2025-03-27, 18:37
Kontekst: Terroryzujący od kilku dni poznańskie Stare Miasto dostawca „Siergiej” z pałką teleskopową, wobec bezradności Policji otrzymał w końcu naganę obywatelską.

[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-03-28, 06:54 ]
POLTERGAIST napisał/a:

Zmieniono 3 razy Zgłoś
TwójCzarnyPan 2025-03-28, 11:36
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Foxtrotecho 2025-03-28, 11:48
A miałem od rana paskudny dzień a tu pyk obejrzałem i słoneczko wyszło i uśmiech na twarzy od razu od ucha do ucha
Zgłoś
Jasiek93 2025-03-28, 11:50 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Kamil93pb 2025-03-28, 12:16 2
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-28, 12:42 3
Zgłoś
Bolerioza 2025-03-28, 12:53 1
Zgłoś
__Tux__ 2025-03-28, 12:55
Zgłoś
Jasiek93 2025-03-28, 13:14 1
__Tux__ napisał/a:

To ma sens. Na Facebook to w ogóle jakaś plaga. Co chwila są wpisy typu "Zrobiłem rzeźbę i nikt mi nie pogratulował" albo jakieś rzekomo informacyjne. Nie dziwiłbym się gdyby byli za to odpowiedzialni Chińczycy, Rosjanie albo ktokolwiek ze wschodu.

A niby dlaczego? Jaki jest powód tej miłości do padliniarzy i jak ktoś ich nietoleruje to od razu rusek albo inszy agent? Jak wyzywają Rosjan to jest cacy jak się powie coś na padliniarzy to od razu wam się zapalają czerwone oczy i wyjecie bo obrażajo.
Zgłoś
Kurakk 2025-03-28, 13:19 4
Zgłoś
Jasiek93 2025-03-28, 13:44 2
Zgłoś
anubis90 2025-03-28, 14:36 1
Zgłoś
FableoPL 2025-03-28, 14:54
Zgłoś
zax880 2025-03-28, 15:22 1
elajza15 napisał/a:

Jeździliście frajery po nich na granice???
Dawaliście im za darmo żarcie i mieszkania???
To teraz zbierajcie swoje plony...

Dobrze powiedziane. Zawsze zastanawiałem się jakim trzeba być z🤬bem żeby ich tak siłą targać z własnego kraju, gdzie wojna toczy się na wschodnim kawałku. Mogli jechać na zachód i żyć dalej w swoim piździejewie.
Zgłoś
Pablohasan85 2025-03-28, 15:30
Zgłoś
aawwss 2025-03-28, 16:02
Ma farta ze to nie Krakow bo by z niego plasterki zostaly
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem