Kontekst: Terroryzujący od kilku dni poznańskie Stare Miasto dostawca „Siergiej” z pałką teleskopową, wobec bezradności Policji otrzymał w końcu naganę obywatelską.
[ Komentarz dodany przez: Centurion: 2025-03-28, 06:54 ]
POLTERGAIST napisał/a:
Sram na uk🤬incow. Na islam tez sram.
T...
2025-03-28, 11:03
Wszyscy którzy pomagali tym pchlarzom, jeżdzili po nich na granicę, przyjmowali do swoich domów i futrowali żarciem , gotówka, powinni teraz zamknąć mordy, stulić durne pyski i nie ujadać... W końcu to wasza wina. Na własne, k🤬a, życzenie.
makaron011 napisał/a:
Boże co za tępy debil. Jesteś dla mnie na równi z banderowcami i kacapami. Ty chwaście i lamusie internetowy.
Wstyd za was polaki-robaki. Ludzi o takiej mentalności powinno się izolować od społeczeństwa - ludzi, którzy skłócają normalnych, pokojowych słowian ze sobą. Tych polskich, ukraińskich i tych rosyjskich też.
Inwektyw rzucał nie będę. Byłem wychowany w domu a nie na ulicy ale nie o tym. upadlińca skłócić się nie da bo oni nienawidzą Polaków, mają to w swojej parszywej krwi. Czytałem jakiś czas temu biografię Zbigniewa Religii, w krótkiej wzmiance o czasach dzieciństwa wspominał dwie rzeczy zapamiętane z okupacji. Pierwsza to jak przyjechali żołnierze wehrmachtu, wyprowadzili ludzi na podwórko pod stodołę i wycelowali w nich karabiny, po chwili wybuchnęli śmiechem i odjechali, ponuro się zabawili. Drugie wspomnienie to ukraińcy w mundurach SS, przed tymi ludzie uciekali gdzie kto mógł bo jak spotkali na swojej drodze to nie przepuścili nikomu. Następna rzecz, na Wołyńu wielu Polaków ostatnie co w życiu słyszało to "slava ukrainie" i to nie tylko informacje z książek ale relacje naocznych świadków z tamtych stron. Było tak, że przez kupę lat mieszkali po sąsiedzku, w przyjaznych relacjach a jak przyszła rzeź to upadliniec z zimną krwią zamordował sąsiada i jego rodzinę tylko dlatego, że był Polakiem. Przykładów jest mnóstwo i w przypadku tej nacji nie zachodzit u przykład czarnej owcy. Naród mściwy, nienawistny i ze Słowianami nie ma nic wspólnego tak na koniec.
Jasiek93 napisał/a:
Nikt nami nie manipuluje. My po prostu nienawidzimy ukraincow po stokroć bardziej niż murzynów. upadliniec dostał wp🤬l i to jest piękne podobnie jak piękny był filmik gdzie Rosjanie na żywca wycięli tapeciakiem jajca upadlińcowi. Pan Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy. Przyszła kara za Wołyń, za kapo w Auschwitz za tłumienie Powstania Warszawskiego .
Piękny komentarz, walić tą czerwono-czarną chołotę, właśnie za to co napisałeś, osobiście moich krewnych to dotknęło ze strony tych zdziczałych kur3w, to ta sama masa co ruscy.
T...
2025-03-28, 11:20
Aż dziwne, że nie zleciał się kwiat młodzieży, w patriotycznych koszulkach, żeby bronić Polaków przed najeźdźcom z UPA. Gdzie te rycerze z kibicowsko-patriotycznych środowisk ?
Jak widlarzy nie będziemy regularnie nap🤬lać za takie ekscesy to niedługo się przekonamy, że bezstresowe wychowanie nie działa na banderowców.
Za rzut widlarzem tak jak za rzut cz🤬chem piwko się należy
Aha i j🤬 fanów banderowców co tu się produkują
Brsk3169 napisał/a:
Uciekinierzy ci nie byli przy tym jednolitą grupą etniczną i społeczną
Tak jak Polacy. Mix genów wschodnich i zachodnich plus sporo żydowskich. Spadek po najazdach i wojnach, w których obce armie przewalały się z zachodu na wschód i z powrotem. I z północy na południe też, np. Potop Szwedzki. Nie ma czegoś takiego jak etnicznie czysty Słowianin. Wszyscy jesteśmy mieszańcami i nie ma co się wywyższać nad Ukraińcami czy ruskami.
A miałem od rana paskudny dzień a tu pyk obejrzałem i słoneczko wyszło i uśmiech na twarzy od razu od ucha do ucha
TwójCzarnyPan napisał/a:
Tak jak Polacy. Mix genów wschodnich i zachodnich plus sporo żydowskich. Spadek po najazdach i wojnach, w których obce armie przewalały się z zachodu na wschód i z powrotem. I z północy na południe też, np. Potop Szwedzki. Nie ma czegoś takiego jak etnicznie czysty Słowianin. Wszyscy jesteśmy mieszańcami i nie ma co się wywyższać nad Ukraińcami czy ruskami.
Nikt się nie wywyższa. My jesteśmy ludźmi w przeciwieństwie do nich.
jazda z k🤬ami, czekam na wiecej nagran
k🤬a i tylko tyle jebnny śmieć w tej warszawce na tyle was stać dawaj na Śląsk ty k🤬o ukraińska nawet nikt by się o tobie nie dowiedział k🤬o j🤬 widlarzy j🤬 k🤬y brudasów cyganów i wasz wszystkie k🤬y brudne i ukrainskie szmaty
[ Dodano 2025-03-28, 12:32 ]
h🤬ja tam portaficie i to co to jest ? zej🤬 k🤬e w rekawicach do piwnicy i h🤬j wtedy dajcie filmik a ta k🤬e z tego ubera zyje j?
@TwójCzarnyPan: Wiem, że ssanie obcych c🤬jów to twój chleb powszedni, ale odrobinę godności mógłbyś mieć. Polskiej biomasie daleko do roli Chrystusa narodów, ale porównywanie się z tą sowiecką dziczą to k🤬a przegięcie.
Może ty reprezentujesz podobny mental bo tate cię nie kochał, ale stawiając znak równości między PL i UA nie wyleczysz swoich kompleksów. Już kilka osób cię tu wyjaśniło, ale widzę, że do tepego łba trzeba jak do upadlińca. Potylicą o chodnik
Przy następnym karmieniu z kija poproś ciapaka aby pogłaskał cię po głowie
TwójCzarnyPan napisał/a:
I wystarczy, że jakiś anonim wrzuca historyjkę, której nie da się potwierdzić i banda małolatów dop🤬la się do Ukraińca? A Później stado zjebów na Sadolu daje piwa?
Tak łatwo wami manipulować, jesteście tak tępi, czy tu same ruskie boty siedzą?
A w ogóle, czy mi się wydaje, czy to Ukraińcy piorą Ukraińca? Jak się potwierdzi, to tym bardziej żałosne jest to wasze patridiotyczne wzmorzenie, sadolskie jełopy.
Ile płaci ci SBU ?
TwójCzarnyPan napisał/a:
To raczej wygląda na inwazję botów, bo zawsze jest ten sam schemat: Najpierw pojawia się taki temat z dupy z emocjonalnym komentarzem. Za chwilę jest inwazja przypadkowych i normalnie nieaktywnych nicków, które wylewają tony hejtu. Dołączają do nich jakieś dzieciaki, które chcą zaistnieć, plus kilku dyżurnych kacapofili wyzywając wszystkich sceptyków od banderowców. A potem cisza.
Od początku wojny na Ukrainie to samo, średnio co 2-3 miesiące następuje wzmożenie.
Może po prostu trzeba to olać i każdy taki materiał traktować z góry jak fejk. Niech kacapskie lachociągi i boty szczekają, j🤬 ich.
To ma sens. Na Facebook to w ogóle jakaś plaga. Co chwila są wpisy typu "Zrobiłem rzeźbę i nikt mi nie pogratulował" albo jakieś rzekomo informacyjne. Nie dziwiłbym się gdyby byli za to odpowiedzialni Chińczycy, Rosjanie albo ktokolwiek ze wschodu.
__Tux__ napisał/a:
To ma sens. Na Facebook to w ogóle jakaś plaga. Co chwila są wpisy typu "Zrobiłem rzeźbę i nikt mi nie pogratulował" albo jakieś rzekomo informacyjne. Nie dziwiłbym się gdyby byli za to odpowiedzialni Chińczycy, Rosjanie albo ktokolwiek ze wschodu.
A niby dlaczego? Jaki jest powód tej miłości do padliniarzy i jak ktoś ich nietoleruje to od razu rusek albo inszy agent? Jak wyzywają Rosjan to jest cacy jak się powie coś na padliniarzy to od razu wam się zapalają czerwone oczy i wyjecie bo obrażajo.