Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
ot taka ciekawostka zaczytana wczoraj w Angorze: 14 latka ma wrócić do Syrii urodzić swojemu mężowi dziecko. Nie jest to decyzja sądu w Afganistanie, ale w... Szwecji...

K🤬ę, która wydała taki osąd zapraszam do Polski, poznasz mnie na lotnisku po młotku w ręku.

źródełka (poza Angorą):
magnapolonia.org/patologia-szwedzki-sad-zalegalizowal-pedofilie-i-podd...
wolnosc24.pl/2017/03/06/szwecja-skapitulowala-przed-prawem-szariatu-14...
telewizjarepublika.pl/zgroza-szwecja-akceptuje-pedofilie-a-wszystko-pr...
Zgłoś
mygyry 2017-03-15, 9:22 8
O c🤬j ci chodzi? Też bym ją odesłał, żeby zabierała swoje i jego geny z powrotem na pustynie i nigdy nie wracała...
Zgłoś
nowynick 2017-03-15, 9:35 34
mygyry napisał/a:

O c🤬j ci chodzi? Też bym ją odesłał, żeby zabierała swoje i jego geny z powrotem na pustynie i nigdy nie wracała...

To może niech zaczną od odsyłania "imigrantów" z krajów gdzie od 50 lat nie ma wojny? Takich czarnych/śniadych "inwalidów" niezdolnych do pracy w wieku po 20 -25 lat...

W tym przypadku sąd nie dość, że zalegalizował pedofilię i kazirodztwo (są kuzynami), to jeszcze deportuje dziecko powołując się na prawo szariatu. Ręce opadają...
Zgłoś
p................a 2017-03-15, 12:00 21
nowynick napisał/a:

Nie jest to decyzja sądu w Afganistanie, ale w... Szwecji...

Dziś to już żadna różnica
Zgłoś
Noside 2017-03-15, 12:35 3
nowynick napisał/a:

K🤬ę, która wydała taki osąd zapraszam do Polski, poznasz mnie na lotnisku po młotku w ręku.

Myślę, że mógłby cię jednak z kimś pomylić

podpis użytkownika

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
s................8 2017-03-15, 15:37 1
Jest wesoło a bedzie pewnie jeszcze smieszniej
Zgłoś
arkan997 2017-03-15, 15:42 2
I BARDZO DOBRZE!
To co spotyka Szwedów jest dobrą karą za to Potop i Karola XII
Zgłoś
Arathnmor 2017-03-15, 16:04 4
Jak spieprzyła przed mężem to szczerze wątpię czy dożyje rozwiązania. Czy nawet kolejnego tygodnia od powrotu.

podpis użytkownika

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
S................e 2017-03-15, 16:07 3
Sie tak nie podniecaj. Bo pokazujesz tylko nieprawdziwe informacje dalej.
Mieszkam w Szwecji i nic takiego nie miało tu miejsca. Chyba że tvrepublika ma jakichś tajnych agentów.
Nie obowiązuje u nas orawo szariatu. Ale ludzie z papką zamias mózgu wierzą że na pewno tak - zełaszczcza debile i wyznawcy macierewicza
Pozdrawiam myślących
Zgłoś
KJP678 2017-03-15, 17:13 7
@up złe wieści. Nie tylko tvrepublika, ale nawet wp ma u was tajnych agentów. Ale jej kuzyn to znany raper, Eminem, więc może nie będzie tak źle . A z tym brakiem szariatu u was to myśl sobie co chcesz, i tak mam was za straconych.

podpis użytkownika

Z nocy, co wokół mnie zapada,
Czarnej jak samo piekła łono,
Bogu czy bogom – dzięki składam
Za duszę swą niezwyciężoną
Zgłoś
wszystkomoge 2017-03-15, 18:26 1
Bardziej szokuje mnie fakt że czytasz Angore..
Zgłoś
wykozaczony 2017-03-15, 18:35 1
Hehe wyc🤬ja cię przypłynie promem.
Zgłoś
S................e 2017-03-15, 18:48 1
Życzę ci żebtmyś kiedykolwiek dożył faktu takiego stracenia jak mam ja teraz.
Zgłoś
ProVVe 2017-03-15, 19:57
Sverige napisał/a:

Życzę ci żebtmyś kiedykolwiek dożył faktu takiego stracenia jak mam ja teraz.

Poczekamy zobaczymy

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
A................r 2017-03-15, 20:10
Szwecja to kurewski i totalnie spedalony kraj, zycze im zgłady.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie