📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:25
🔥
Hobby
- teraz popularne

Wieprzowina, wołowina smakuje ? Pasztecik ze zmielonych kurczątek też ? W Australii jedzą kangury, w Azji wszystko, rekina nie można ? Na Islandii to norma, sam jadłem w Polsce, fakt rozpada się lekko na patelni ale nawet nawet w smaku.

Driver19cm napisał/a:
@up Flodzia
No i wszystko w temacie. Cała akcja zgodna z prawem
Halman i jego banda kolegów myślą, że mięso, szynka,
ryby, które kupują w sklepach, one rosną na drzewach
Od razu w opakowaniach, gotowe do zerwania
Zwierzęta się zabiją, po to żeby je później można było zjeść
Niezła dychotomia myślenia

skywalker75 napisał/a:
świnie zabija się strzałem w głowę. Tak to się robi
ale w tył głowy?
Sobut16 napisał/a:
nie nie mozna bo rekiny są pod ochroną, mam nadzieje że im koledzy z celi też zrobią jednorożca ale w dupe
Gdzie sa pod ochrona?ocarina?? Na florydzie jest w pelni legalese zabijanie rekinow

Może faktycznie, gdyby mieli wędki i siedzieli w łódce to odbiór byłby zupełnie inny, ale koniec końców to tylko ryba.
O kierwa same dobre chlopaki sie zleciały i prawilne dziewczyny.
Boli dupa bo rekinka podzgali nozykiem. A jak chodzi o czlowieka to masa zabawnych komentarzy. Jak to sie ladnie pali, a to ze glowka wystrzelila pod kolami ojojoj a albo ze mu glowe nieostrym nożem ucinają
Powinni jeszcze odciac mu pletwy i wrzucic do oceanu
Boli dupa bo rekinka podzgali nozykiem. A jak chodzi o czlowieka to masa zabawnych komentarzy. Jak to sie ladnie pali, a to ze glowka wystrzelila pod kolami ojojoj a albo ze mu glowe nieostrym nożem ucinają
Powinni jeszcze odciac mu pletwy i wrzucic do oceanu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie