Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sonal 2022-08-24, 18:32 11
panar3 napisał/a:

Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka.tu.

Z jakiej wsi pochodzisz?
Bo normalnie możesz zamówić w restauracji, albo samemu kupić choćby w Makro czy Selgrosie steki z rekina.
Zgłoś
Xanax777 2022-08-24, 19:25 1
Joachim napisał/a:

Sam byś się zesrał
Wiedziałem, że pod tym filmem, zrobi się zlot vege ekopedałów

To jeszcze brakuje Twojego starego. Przy okazji go pozdrów i zapytaj kiedy mi znowu obciagnie.
Zgłoś
kreska90 2022-08-24, 19:38 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lm65 2022-08-24, 19:40
za karę powinni zjeść tego rekinka
Zgłoś
ritu4l 2022-08-24, 19:43 2
lm65 napisał/a:

za karę powinni zjeść tego rekinka

Ty jak złowisz flądrę to też ją za karę smażysz i wcinasz? Podoba mi się ta kara
Zgłoś
0_rafiks_0 2022-08-24, 20:12 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Henryk_Sprężyna 2022-08-24, 20:23 9
Zgłoś
TomSonWAWA 2022-08-24, 20:30 2
Zgłoś
cellmemory 2022-08-24, 20:40 1
Zgłoś
Ziebaj 2022-08-24, 20:53 2
Zgłoś
Chujoslaw 2022-08-24, 22:04 5
Zgłoś
DmNQ 2022-08-24, 22:19
Zgłoś
Kenstap 2022-08-24, 22:21 1
Zgłoś
Kali111 2022-08-24, 22:35
Zgłoś
Marcin360360 2022-08-24, 23:09
Ludzie ten rwki żył wolno i dal się zabiv bo popełnił błąd. A co wy zrecie? Zatrudnij się na fermie drobiu czy hodowli trzody chlewnej a zobaczysz czemu np. Jaka z klatek są tańsze o połowę od tego co dostajesz w markecie lub zwykla wieprzowina vs hodowla przemysłowa. Psy szczekają a zwłaszcza te co jedzą gowno. Ja wolę zjeść marchewkę czy kalafior nawet surowe zamiast przemysłowego mięsa czy jajek. Gowno je gowno. Rosół zrobiony na drobiu z wolnego wybiegu gdzie kurka sobie biega zyje spokojnie jest o niebo lepszy od gmina co wy zjadacie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem