👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
panar3 napisał/a:
Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka.tu.
Z jakiej wsi pochodzisz?
Bo normalnie możesz zamówić w restauracji, albo samemu kupić choćby w Makro czy Selgrosie steki z rekina.
Joachim napisał/a:
Sam byś się zesrał
Wiedziałem, że pod tym filmem, zrobi się zlot vege ekopedałów
To jeszcze brakuje Twojego starego. Przy okazji go pozdrów i zapytaj kiedy mi znowu obciagnie.
lm65 napisał/a:
za karę powinni zjeść tego rekinka
Ty jak złowisz flądrę to też ją za karę smażysz i wcinasz? Podoba mi się ta kara
Ludzie ten rwki żył wolno i dal się zabiv bo popełnił błąd. A co wy zrecie? Zatrudnij się na fermie drobiu czy hodowli trzody chlewnej a zobaczysz czemu np. Jaka z klatek są tańsze o połowę od tego co dostajesz w markecie lub zwykla wieprzowina vs hodowla przemysłowa. Psy szczekają a zwłaszcza te co jedzą gowno. Ja wolę zjeść marchewkę czy kalafior nawet surowe zamiast przemysłowego mięsa czy jajek. Gowno je gowno. Rosół zrobiony na drobiu z wolnego wybiegu gdzie kurka sobie biega zyje spokojnie jest o niebo lepszy od gmina co wy zjadacie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie