Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sonal 2022-08-24, 18:32 11
panar3 napisał/a:

Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka.tu.

Z jakiej wsi pochodzisz?
Bo normalnie możesz zamówić w restauracji, albo samemu kupić choćby w Makro czy Selgrosie steki z rekina.
Zgłoś
Xanax777 2022-08-24, 19:25 1
Joachim napisał/a:

Sam byś się zesrał
Wiedziałem, że pod tym filmem, zrobi się zlot vege ekopedałów

To jeszcze brakuje Twojego starego. Przy okazji go pozdrów i zapytaj kiedy mi znowu obciagnie.
Zgłoś
kreska90 2022-08-24, 19:38 12
panar3 napisał/a:

Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka. Jest bowiem na szczycie łańcucha pokarmowego, tak jak lwy, orki, delfiny, tygrysy, białe niedźwiedzie etc. Mięso jest niesmaczne (dla ludzi, dla psów np. to nie wiem) bo kundle teraz wp🤬lają nawet suszone robactwo), niezdrowe - zawiera ogromne ilości toksyn, metali ciężkich i soli tychże metali, np. rtęci.
Odpowiedź na twój wypoć: nie, nie mogą, bo to są ludzkie śmiecie, jak Halman zauważył wcześniej, i roszczeniowa hołota zasługująca na wp🤬l z 3 miesięczną odleżyną w szpitalu później, która znęca się nad jedynym stworzeniem które oczyszcza oceany ze śmieci. Dwa hamerykańskie sk🤬esyny. Mam nadzieję, że film znajdzie się na policji i in dop🤬lą tyle ile można. Tyle co do tematu.

Ja p🤬le, to ze połowa tekstu to bzdury to lajcik ale to ze sadole piwkują to juz dramat. Moze czasem warto sprawdzic co sie lajkije?
Zgłoś
lm65 2022-08-24, 19:40
za karę powinni zjeść tego rekinka
Zgłoś
ritu4l 2022-08-24, 19:43 2
lm65 napisał/a:

za karę powinni zjeść tego rekinka

Ty jak złowisz flądrę to też ją za karę smażysz i wcinasz? Podoba mi się ta kara

podpis użytkownika

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
0_rafiks_0 2022-08-24, 20:12 4
panar3 napisał/a:

Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka. Jest bowiem na szczycie łańcucha pokarmowego, tak jak lwy, orki, delfiny, tygrysy, białe niedźwiedzie e

Co ty p🤬lisz? To jest ryba.

Rozczulanie sie nad rekinem, to szczyt debilizmu.
Zgłoś
~Dostojny 2022-08-24, 20:23 9
kreska90 napisał/a:

Ja p🤬le, to ze połowa tekstu to bzdury to lajcik ale to ze sadole piwkują to juz dramat.

Sadolowe tęczusie lubią takie pedalskie p🤬lenie o uczuciach oraz wiejskie przypowieści z mchu i gnojówki.

0_rafiks_0 napisał/a:

Co ty p🤬lisz? To jest ryba.

Oni zbierają tylko te owoce które same spadły z drzewa, bo zrywanie tych na gałęzi sprawia owockowi ból.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
TomSonWAWA 2022-08-24, 20:30 2
panar3 napisał/a:

Rekin nie nadaje się do jedzenia dla człowieka. Jest bowiem na szczycie łańcucha pokarmowego, tak jak lwy, orki, delfiny, tygrysy, białe niedźwiedzie etc. Mięso jest niesmaczne (dla ludzi, dla psów np. to nie wiem) bo kundle teraz wp🤬lają nawet suszone robactwo), niezdrowe - zawiera ogromne ilości toksyn, metali ciężkich i soli tychże metali, np. rtęci.
Odpowiedź na twój wypoć: nie, nie mogą, bo to są ludzkie śmiecie, jak Halman zauważył wcześniej, i roszczeniowa hołota zasługująca na wp🤬l z 3 miesięczną odleżyną w szpitalu później, która znęca się nad jedynym stworzeniem które oczyszcza oceany ze śmieci. Dwa hamerykańskie sk🤬esyny. Mam nadzieję, że film znajdzie się na policji i in dop🤬lą tyle ile można. Tyle co do tematu.

Ale doj🤬es. Rekiny to się akurat zjada i owszem, jest smaczne.
Zgłoś
cellmemory 2022-08-24, 20:40 1
p🤬da z nozem nie potrafi skrocic cierpienia tego zwierzecia ktore bylo tu przed malpami na drzewie.... super kozaki 40+ z wygladu.. takie siusiaki miękkie juz troche... szkoda ze rekin nie wciagnal ich wprostprzeciwnie do kierunku ciagniecia tego zwierza do wody... i nie poczekal z wbitym pretem w dupe tym p🤬kom *celowo, bo mozg trudno znalezc... az sie k🤬a utopia!
Zgłoś
Ziebaj 2022-08-24, 20:53 2
Myslelem ze mu pletwy up🤬lą i nimi go nakarmią , nudaa.
Zgłoś
Chujoslaw 2022-08-24, 22:04 5
Mam konto na sadisticu od jakiegoś czasu nigdy nic tutaj nie pisałem , a komentarze czytałem bardzo sporadycznie, bo w sumie c🤬j mnie obchodzi wasze zdanie. Od wybuchu wojny wnaukrainie zacząłem przeglądać komentarze żeby wysondować jak wygląda psychika przeciętnego polskiego socjopaty. Ostatnio widzę jednak na sadisticu wysyp komentarzy typowych zoofili i ciot, a nie sadystów. Ludzie czy wy te zwierzęta za, którymi tak lamentujecie to przed zabiciem r🤬acie, że wam ich jest tak szkoda? K🤬a, pedały rozpłakaliście się, bo chłopaki złowili duża jadalną rybę i zabijają ją nożem. Wy chcecie, k🤬a zabijać ruskich w okopach, a wy k🤬a płaczecie jak widzicie film o zabijaniu nożem zj🤬ej ryby. Bandą c🤬li i tyle w temacie. K🤬a idzicie wyr🤬ać psa sąsiadowi, bo może smutny chodzi? J🤬e zoofile!
Rozumiem dlaczego nasz naród przestał się rozmnażać. Poprostu od tych wszystkich wojen i powstań w ojczyźnie zostały prawie same p🤬dy. Wasze skłonność do sadyzmu to k🤬a chyba objawia się tym, że jak was mąż wyr🤬a w dupę to później jak r🤬a was wasz pies to już wam trochę krwawi dupa, ale wy wszystko zrobicie dla swojego ukochanego czworonoga i wytrzymujecie do końca. Nie dość, że lubicie r🤬ać zwierzęta to jeszcze część z was lubi brać ich gówno w rękę, ale jak wy to k🤬a mówicie: "przecież nie biorę gówna w rękę, bo przecież przez worek". Zoofil to taki gej tylko boi się zagadać do chlopaka.
K🤬a empatia u sadysty zwyrodnialca, albo ten następny dietetyk jest zajebisty pisze, że rekin jest k🤬a niezdrowy... szkoda gadać

Chłopaki nie chodźcie z c🤬lami, zoofilami na ryby, bo was podjebią do rzecznika praw zwierząt za brak empatii! K🤬a nie wierzę w to co czytam!
Zgłoś
DmNQ 2022-08-24, 22:19
No dobra ale oni go potem zjedli ,że tak p🤬licie czy po prostu go męczyli ?
Zgłoś
Kenstap 2022-08-24, 22:21 1
panar3 napisał/a:

Ty p🤬do policyjna!
A po drugie rekiny są jadalnie imbecylu !
Zgłoś
Kali111 2022-08-24, 22:35
panar3 napisał/a:

Co za pier olenie. Na szczycie KAZDEGO lancucha pokarmowego jest czlowiek a niby kanibalizm istnieje. Wiec zanim kupisz nastepnym razem pasztet z dzika do roboty to pamietaj ze dzik jest wyzej w lancuchu od kartofla
Zgłoś
Marcin360360 2022-08-24, 23:09
Ludzie ten rwki żył wolno i dal się zabiv bo popełnił błąd. A co wy zrecie? Zatrudnij się na fermie drobiu czy hodowli trzody chlewnej a zobaczysz czemu np. Jaka z klatek są tańsze o połowę od tego co dostajesz w markecie lub zwykla wieprzowina vs hodowla przemysłowa. Psy szczekają a zwłaszcza te co jedzą gowno. Ja wolę zjeść marchewkę czy kalafior nawet surowe zamiast przemysłowego mięsa czy jajek. Gowno je gowno. Rosół zrobiony na drobiu z wolnego wybiegu gdzie kurka sobie biega zyje spokojnie jest o niebo lepszy od gmina co wy zjadacie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie