Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sadolka Senyszyn
Siriuz • 2025-02-24, 22:34

Uff! No całe szczęście!

podpis użytkownika

Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.
Zmieniono 2 razy Zgłoś
Apages 2025-02-25, 16:16
Trunek napisał/a:

Jakoś powszechnemu i masowemu używaniu aborcji przeczy doj🤬y wyż demograficzny. Ale wątpię żeby logiczne wnioski w jakikolwiek sposób cię przekonały;
Zgadza się, nie zapraszam do dyskusji, gdybyś miała coś ciekawego do powiedzenia, to byś to od razu napisała, a nie "w dupie byłeś gówno widziałeś"
PS. Oczywiście sobie skrobały kobiety wyzwolone, ale też nie one za ten boom odpowiadały.

Ma logiczny związek! UDOWADNIA,że dostępność do aborcji,tak totalna i bezproblemowa-NIE DETERMINUJE DEMOGRAFII!
I daruj sobie te razowe złośliwostki,bo JESTEŚ DLA MNIE ZA KRÓTKI!😁Serwujesz ten..religijny bełkot i to ona,religia,pęta panu mózgowie!😡Podczas,gdy jedyną religią godną Boga-jest NAUKA!
Poza tym..wymądrzasz się pan o czasach w których NAWET NIE BYŁO CIĘ W PLANACH!😡
Zgłoś
gonzor 2025-02-25, 16:39
Senyszyn ma rację, a idź mi z tym prawactwem w wuj
Zgłoś
Trunek 2025-02-25, 17:01 2
Apages napisał/a:

Ma logiczny związek! UDOWADNIA,że dostępność do aborcji,tak totalna i bezproblemowa-NIE DETERMINUJE DEMOGRAFII!
I daruj sobie te razowe złośliwostki,bo JESTEŚ DLA MNIE ZA KRÓTKI!😁Serwujesz ten..religijny bełkot i to ona,religia,pęta panu mózgowie!😡Podczas,gdy jedyną religią godną Boga-jest NAUKA!

Nie chodzi o dostępność do aborcji, ale o mentalność społeczeństwa: i od początku jest mówione że to jest zasadniczy problem.

Czego dowodem jest fakt, że nawet pomimo dostępu do aborcji, demografia wyhamowała tylko wśród populacji, która była nią zainteresowana, podczas gdy cały ten boom opierał sią na ludziach o mentalności całkowicie wykluczającej aborcję.

To piszę tak dla postronnych, wątpię żebyś była w stanie zrobić z tego użytek:

Sądząc po osobliwej konstrukcji komentarza: albo mnie trollujesz, albo wykazujesz się sprawnością intelektualną bardzo bystrego szympansa.
Zgłoś
azerbah 2025-02-25, 17:14 2
Apages napisał/a:

Zmęczony hymn NAUKI. Jak przewidywalnie nudny. Głosisz „naukę” jako boga, ale zapominasz, że odpowiada ona na pytanie jak, a nigdy dlaczego. Dostęp do aborcji nie jest kwestią demografii; jest kwestią konsekwencji moralnych maskowanych jako wygoda.

A co do bycia „zbyt niskim”. Uroczo. Nie potrzebuję wzrostu, kiedy sam rozum jest wystarczająco wysoki, by przyćmić twoje płytkie kąśnięcia.
Zgłoś
optymista666 2025-02-25, 18:07
Klerowi znowu marzą się prowadzone przez siostry zakonne sierocińce pełne ciężko chorych , niepełnosprawnych ruchowo i intelektualnie dzieci, które zostały porzucone przez rodziców, a które można wykorzystywać i gw🤬cić do woli bez żadnych konsekwencji. To jedyny powód dla którego oni tak walczą z legalną aborcją.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-02-25, 20:46 2
Do pani "profesor":

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Sascha 2025-02-25, 20:56 1
Ta kreatura Sk🤬ysyn to mój nr 1 na noc oczyszczenia, bezinteresownie tego czegoś nienawidzę. Dwójka to Kowalski.
Zgłoś
AGODI 2025-02-25, 22:29 1
Wspaniała dyskusja w komentarzach między jednym czat-botem a drugim, a dalej nikt nie podważy teorii, że Senyszyn to lewacka k🤬a
Zgłoś
mazga50 2025-02-25, 22:59 2
Steven_Seagull napisał/a:

@: tutaj nie chodzi o aborcję samą w sobie. Z jej plugawej gęby wypłynęły słowa, które przedstawiają usuwanie ciąży jako odpowiedź na potencjalne gw🤬ty brudnych "imigrantów" na polskich kobietach. Jak bardzo poj🤬ym trzeba być, żeby głosować na takie kreatury? Chyba że był dużo szerszy kontekst jej wypowiedzi, który został tu ucięty...w co wątpię.

Wystarczy być ż🤬dówą i/albo komuszym ścierwem.
Zgłoś
ProVVe 2025-02-26, 0:16
Driver19cm napisał/a:

Jak ma Cie taka informacja choć trochę ucieszyć, to zmarł jej mąż jakieś 2 tygodnie temu

Jezuuuu teraz mnie i ucieszyłeś i zmartwiłeś... Dobrze ze padł bo musiał głupota sięgać gwiazd.... Ale z drugiej strony aż się boję pomyśleć, ze to złożyło jaja w szambie i wykluło się jakieś upośledzone piskle... A staremu padalcowi niech mu ziemia ciezka będzie. Jakbym dorobił się jakiegoś prokuratora generalnego kazałbym ekshumować dziada i rabać na kawałki dla nauki. Nikt by z jej rodziny spokoju na tej ziemii nie zaznał . Mimo wszystko dziękuję za dobre wieści

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
Apages 2025-02-26, 0:50
azerbah napisał/a:

Zmęczony hymn NAUKI. Jak przewidywalnie nudny. Głosisz „naukę” jako boga, ale zapominasz, że odpowiada ona na pytanie jak, a nigdy dlaczego. Dostęp do aborcji nie jest kwestią demografii; jest kwestią konsekwencji moralnych maskowanych jako wygoda.
A co do bycia „zbyt niskim”. Uroczo. Nie potrzebuję wzrostu, kiedy sam rozum jest wystarczająco wysoki, by przyćmić twoje płytkie kąśnięcia.

Żałosny z pana dziadek!😂Wykazujesz pan nieodparte potrzeby złośliwego komentowania interlokutora-a są to..żałosne,bezsilne podskoki marnej pchły,nie sięgające mi nawet do zelówek!😂Wyraźnie,tatuś pański ..miał awarię przy poczęciu!😜Wciskasz pan te swoje religijne kawałki,z zaciekłą złośliwością!😁Zdaje się,o takich ludzie mówią.:"TYPOWY KATOLIK"!😂W każdymbądź razie-ja wielbię naukę w Niej upatrując potęgi Stwórcy-a...pana Bogu-współczuję!😜Nie chciałabym być pana Bogiem...😁
Zgłoś
chada 2025-02-26, 1:32 2
Apages napisał/a:

Żałosny z pana dziadek!😂Wykazujesz pan nieodparte potrzeby złośliwego komentowania interlokutora-a są to..żałosne,bezsilne podskoki marnej pchły,nie sięgające mi nawet do zelówek!😂Wyraźnie,tatuś pański ..miał awarię przy poczęciu!😜Wciskasz pan te swoje religijne kawałki,z zaciekłą złośliwością!😁Zdaje się,o takich ludzie mówią.:"TYPOWY KATOLIK"!😂W każdymbądź razie-ja wielbię naukę w Niej upatrując potęgi Stwórcy-a...pana Bogu-współczuję!😜Nie chciałabym być pana Bogiem...😁

Kolega kulturalnie i poprawnie językowo wyjaśnił już pewne kwestie, niestety jak widać nic z tego nie zrozumiałaś jedynie opluwając wszystko niczym gołąb triumfujący zwycięstwo w szachach po zdefekowaniu na szachownice. Najlepiej będzie jeśli dasz sobie spokój z komentowaniem zanim nauczysz się poprawnie pisać, szczególnie bez wp🤬lania wszędzie znaków interpunkcyjnych i emotikonów.
Zgłoś
azerbah 2025-02-26, 10:37 1
Apages napisał/a:

Klasyczny mechanizm obronny. Obelgi podszywające się pod dowcip, desperacka próba ukrycia intelektualnego bankructwa za pomocą kpin z placu zabaw. Fascynujące. Jednak pod tą brawurą wyczuwam coś o wiele bardziej wymownego: dyskomfort. Twierdzisz, że „uwielbiasz naukę”, podczas gdy używasz retoryki pozbawionej logiki, spójności, a nawet przelotnego zaangażowania w rozsądek. Ironia jest zachwycająca. Ale pozwól mi coś wyjaśnić. Bóg nie potrzebuje twojego współczucia. Ty jednak potrzebujesz Jego miłosierdzia.
Zgłoś
trawa 2025-02-26, 19:13
Ale Wy jesteście poj🤬i. P🤬licie o bogu,a za chwilę czekacie aż ktoś się przekręci (najlepiej jeszcze w męczarniach ) żeby się trochę ponabijać,a potem pozgrywać twardzieli i kreować się na skurczysyna bez uczuć. Zdecydujcię się kim chcecie być ,a najlepiej najpierw popatrzcie kim jesteście hipokryci zasrani. Nie intarara mnie w tym momencie co pierniczy ta baba , bo mnie to wali,czyści i śrutuje,ale wypowiedzi co niektórych ,którzy znaleźli słuchaczy na popis elokwencji.
Zgłoś
Wypierdalajjdjd 2025-02-27, 16:00
Stara ropucha ma racje
No i ostatnim podsumowała tą podstawioną idiotke
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie