Główna Poczekalnia (10) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gonzor 2025-02-25, 16:39
Senyszyn ma rację, a idź mi z tym prawactwem w wuj
Zgłoś
Trunek 2025-02-25, 17:01 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
azerbah 2025-02-25, 17:14 2
Apages napisał/a:

Ma logiczny związek! UDOWADNIA,że dostępność do aborcji,tak totalna i bezproblemowa-NIE DETERMINUJE DEMOGRAFII!
I daruj sobie te razowe złośliwostki,bo JESTEŚ DLA MNIE ZA KRÓTKI!😁Serwujesz ten..religijny bełkot i to ona,religia,pęta panu mózgowie!😡Podczas,gdy jedyną religią godną Boga-jest NAUKA!
Poza tym..wymądrzasz się pan o czasach w których NAWET NIE BYŁO CIĘ W PLANACH!😡

Zmęczony hymn NAUKI. Jak przewidywalnie nudny. Głosisz „naukę” jako boga, ale zapominasz, że odpowiada ona na pytanie jak, a nigdy dlaczego. Dostęp do aborcji nie jest kwestią demografii; jest kwestią konsekwencji moralnych maskowanych jako wygoda.

A co do bycia „zbyt niskim”. Uroczo. Nie potrzebuję wzrostu, kiedy sam rozum jest wystarczająco wysoki, by przyćmić twoje płytkie kąśnięcia.
Zgłoś
optymista666 2025-02-25, 18:07
Klerowi znowu marzą się prowadzone przez siostry zakonne sierocińce pełne ciężko chorych , niepełnosprawnych ruchowo i intelektualnie dzieci, które zostały porzucone przez rodziców, a które można wykorzystywać i gw🤬cić do woli bez żadnych konsekwencji. To jedyny powód dla którego oni tak walczą z legalną aborcją.
Zgłoś
Szary_Jeleń 2025-02-25, 20:46 2
Do pani "profesor":

podpis użytkownika

Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.
Zgłoś
Sascha 2025-02-25, 20:56 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
AGODI 2025-02-25, 22:29 1
Zgłoś
mazga50 2025-02-25, 22:59 2
Zgłoś
ProVVe 2025-02-26, 0:16
Driver19cm napisał/a:

Jak ma Cie taka informacja choć trochę ucieszyć, to zmarł jej mąż jakieś 2 tygodnie temu

Jezuuuu teraz mnie i ucieszyłeś i zmartwiłeś... Dobrze ze padł bo musiał głupota sięgać gwiazd.... Ale z drugiej strony aż się boję pomyśleć, ze to złożyło jaja w szambie i wykluło się jakieś upośledzone piskle... A staremu padalcowi niech mu ziemia ciezka będzie. Jakbym dorobił się jakiegoś prokuratora generalnego kazałbym ekshumować dziada i rabać na kawałki dla nauki. Nikt by z jej rodziny spokoju na tej ziemii nie zaznał . Mimo wszystko dziękuję za dobre wieści
Zgłoś
Apages 2025-02-26, 0:50
azerbah napisał/a:

Zmęczony hymn NAUKI. Jak przewidywalnie nudny. Głosisz „naukę” jako boga, ale zapominasz, że odpowiada ona na pytanie jak, a nigdy dlaczego. Dostęp do aborcji nie jest kwestią demografii; jest kwestią konsekwencji moralnych maskowanych jako wygoda.
A co do bycia „zbyt niskim”. Uroczo. Nie potrzebuję wzrostu, kiedy sam rozum jest wystarczająco wysoki, by przyćmić twoje płytkie kąśnięcia.

Żałosny z pana dziadek!😂Wykazujesz pan nieodparte potrzeby złośliwego komentowania interlokutora-a są to..żałosne,bezsilne podskoki marnej pchły,nie sięgające mi nawet do zelówek!😂Wyraźnie,tatuś pański ..miał awarię przy poczęciu!😜Wciskasz pan te swoje religijne kawałki,z zaciekłą złośliwością!😁Zdaje się,o takich ludzie mówią.:"TYPOWY KATOLIK"!😂W każdymbądź razie-ja wielbię naukę w Niej upatrując potęgi Stwórcy-a...pana Bogu-współczuję!😜Nie chciałabym być pana Bogiem...😁
Zgłoś
chada 2025-02-26, 1:32 2
Zgłoś
azerbah 2025-02-26, 10:37 1
Apages napisał/a:

Żałosny z pana dziadek!😂Wykazujesz pan nieodparte potrzeby złośliwego komentowania interlokutora-a są to..żałosne,bezsilne podskoki marnej pchły,nie sięgające mi nawet do zelówek!😂Wyraźnie,tatuś pański ..miał awarię przy poczęciu!😜Wciskasz pan te swoje religijne kawałki,z zaciekłą złośliwością!😁Zdaje się,o takich ludzie mówią.:"TYPOWY KATOLIK"!😂W każdymbądź razie-ja wielbię naukę w Niej upatrując potęgi Stwórcy-a...pana Bogu-współczuję!😜Nie chciałabym być pana Bogiem...😁

Klasyczny mechanizm obronny. Obelgi podszywające się pod dowcip, desperacka próba ukrycia intelektualnego bankructwa za pomocą kpin z placu zabaw. Fascynujące. Jednak pod tą brawurą wyczuwam coś o wiele bardziej wymownego: dyskomfort. Twierdzisz, że „uwielbiasz naukę”, podczas gdy używasz retoryki pozbawionej logiki, spójności, a nawet przelotnego zaangażowania w rozsądek. Ironia jest zachwycająca. Ale pozwól mi coś wyjaśnić. Bóg nie potrzebuje twojego współczucia. Ty jednak potrzebujesz Jego miłosierdzia.
Zgłoś
trawa 2025-02-26, 19:13
Zgłoś
Wypierdalajjdjd 2025-02-27, 16:00
Stara ropucha ma racje
No i ostatnim podsumowała tą podstawioną idiotke
Zgłoś
CanesVenatici 2025-02-27, 18:27
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem