swoją drogą, wiecie, ze wszystkie leki refundowane mają zawyżone ceny właśnie przez to, że są refundowane
kto pyta ten pyta, więc pytaj
swoją drogą, wiecie, ze wszystkie leki refundowane mają zawyżone ceny właśnie przez to, że są refundowane
bo skoro państwo i tak będzie za nie płacić, a i tak będzie na nie popyt to można na tym zarobić stwierdzili prezesi firm farmaceutycznych
![]()
Oczywiście leki refundowane z prywatnych ubezpieczeń, nie będą miały zawyżonej ceny
Wesołych Świąt...
![]()
I szczęśliwego nowego roku, Bóg zapłać.
a jak oni chcą leczyć tą genetyczną chorobę? dna mu podmienią?
W tego typu chorobach celem jest wprowadzenie chorego w stan remisji - czyli braku objawów.
dokładnie tak jak wtedy gdy przechodziłem z umowy zlecenie na umowę i pracę i dopytywałem o szczegóły. Udzielono mi odpowiedzi na wszystko oprócz pytania o podwyżkę
![]()
swoją drogą, wiecie, ze wszystkie leki refundowane mają zawyżone ceny właśnie przez to, że są refundowanebo skoro państwo i tak będzie za nie płacić, a i tak będzie na nie popyt to można na tym zarobić stwierdzili prezesi firm farmaceutycznych
![]()
Zgadzam się, od siebie tylko dodam, że fajna ta lasencja co macha łapkami po prawej na dole
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie