Pewna rodzinka wybrała się na wakacyjny wyjazd. Jednak po dwóch godzinach jazdy droga zaczęła się już dłużyć i wszyscy byli znudzeni, do czasu gdy zauważyli przechodzącego przez ulicę pieska. Ojciec dodał gazu, samochód przyspieszył i rozsmarował pieska na dwóch metrach asfaltu. Rodzinka zaczęła się cieszyć na widok atrakcji, wszyscy się śmieją za wyjątkiem Jasia który siedzi po środku ze smutną miną i nie odzywa się. Po godzinie sytuacja się powtarza, tym razem przez ulicę przechodzi kotek, ojciec dodaje gazu i podobnie jak za pierwszym razem rozsmarowuje go na asfalcie. Rodzinka znów się cieszy, a Jasio dalej się nie odzywa, siedzi tylko ze spuszczoną głową. Mama Jasia która to spostrzegła odwróciła się do chłopca i zapytała go:
-Jasiu dlaczego jesteś taki smutny?
-Bo ja nie widziałem...
za długie
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemu
H................g
2014-08-12, 20:42
@Jak za długie to współczuje debilizmu i bycia kretynem. Polecam strzał w głowę lub skok z wysokiego budynku, bo tylko, aby marnujesz tlen
m................t
2014-08-12, 21:57
Fake.. Sadystyczna rodzinka po przejechaniu tego ścierwa by się zatrzymała i wzięła truchła. Następnie każdy członek rodziny by wyr🤬ał zwłoki. Na koniec pocięci by ścierwo i zrobili sobie schabowe...
stary kawał, każdy go zna
k................i
2014-08-13, 0:23
@mataertest - rozjechałeś kiedyś kota? Co k🤬a wyr🤬ać, mielone?
F................n
2014-08-13, 0:34
A no koniec ojciec przejechał przechodzącego cz🤬cha.
Ale nikt tego nie zauważył poza Jasiem który siedział z tyłu i popłakał się, tym razem ze śmiechu.
Hacerking
weź coś na nerwy.
podpis użytkownika
Rzeczpospolito Ślónsko
H................g
2014-08-13, 12:59
@Up nie mów mi co mam robić, nie umiem obojętnie przejść na widok ludzkiej głupoty
Ten kawał ma z 25 lat.. W oryginale była krowa, flaki zaplątały się w wycieraczki, a matka próbowała je wyszarpać przez okna, wtedy przyj🤬a głową w słup. Wszyscy się śmiali, tylko mały jasio płakał, spytany dlaczego odrzekł, że tego nie widział.
k................1
2014-08-13, 14:22
Ten hit leci w maluchach czy starszakach ???
Hacerking napisał/a:
...Polecam strzał w głowę lub skok z wysokiego budynku, bo tylko, aby marnujesz tlen
Kali nie rozumieć?
podpis użytkownika
If you don't eat yer meat, you can't have any pudding. How can you have any pudding if you don't eat yer meat?
R................y
2014-08-17, 2:45
ja znam wersję że mamie urwało głowę..
f................1
2014-08-17, 19:38
RegionalnePrzewozy napisał/a:
ja znam wersję że mamie urwało głowę..
Ja napisałem tą którą opowiadał mi wujek jak byłem mały