📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:36
Jasieq napisał/a:
Czepiasz się ludzi, a sam niechlujnie piszesz człowiecze.
Czepiasz się ludzi, a sam niechlujnie piszesz człowiecze.
Niech się czepia jak ma racje. Każdemu może sie zdarzyć błąd.
Oj, nie spinaj sie tak, kiedys Andrzej bohaterem byl, ale pasowalo by jeszcze do emerytury dorobic... Jeszcze nie wiesz wokol czego kreci sie planeta?
oczywiście że wiem, i mówiąc "stary pierdziel" nie mam na myśli tego, że nie doceniam jego zasług wcześniejszych... teraz jest po prostu za stary i wygląda to raczej śmiesznie niż strasznie jak próbuje udowodnić swoją werwę 20 latka. "Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść."
zwyzywał i dobrze!
Swoją drogą ciekawe co mu powiedział. Może... wywywywywywyywy ughyghuygy asdafgwe?
Swoją drogą ciekawe co mu powiedział. Może... wywywywywywyywy ughyghuygy asdafgwe?
Pacyfista - za ciulasów ty " wywywywywywyywy ughyghuygy asdafgwe"
A ja mam w dupie jaki był kiedyś Gołota, ważne jaki był przed zakończeniem kariery i jaki jest od tamtej pory Gołota-hołota.
Dymekx napisał/a:
A ja mam w dupie jaki był kiedyś Gołota, ważne jaki był przed zakończeniem kariery i jaki jest od tamtej pory Gołota-hołota.
Idąc tym tokiem rozumowania, to po czyjejś śmierci nie ważne co robił w życiu, tylko ważne jaki jest po śmierci.
bo oni endriego oszukali
on myślał że saleta będzie z nim rozmawiał
a on go zaczął bić
on myślał że saleta będzie z nim rozmawiał
a on go zaczął bić
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie