📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czyli co?
Zaczynają łowić ryby - znaczy się postęp cywilizacyjny
Może nareszcie wyjdą z epoki domków lepionych z gówna.
hasfar napisał/a:
Czyli co?
Nieeeee, spokojnie, po tym jak ten czarny debil walczył z tą rybą widać, że jest sto lat za murzynami

donkapusta napisał/a:
Pewnie wędkę ukradł i łowi bez karty wędkarskiej, a ryba nie przekracza wymiaru ochronnego.
Ty masz tak głęboko zakorzenione niewolnictwo, że nawet nie wyobrażasz sobie że w innym kraju może być więcej wolności niż w Twoim grajdole. U nich nie ma takich zakazów, nie potrzebujesz pozwolenia na broń, na budowę, nie płacisz abonamentu radiowo -telewizyjnego, nie płacisz haraczu za posiadanie psa, nie obrabują Cię i nie wsadzą za to że znalazłeś naszyjnik po praprababci na strychu i zamiast oddać państwu i kajać się, to sprzedałeś do lombardu żeby dzieciakom konsolę kupić, albo nawet mąkę na kluski lane (jeśli biedujecie), To nie Twój polski grajdół folwarczny, starych postkomuchów, tylko USA.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie