👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Samica pierwszy raz widzi takie stworzenie.
Dotychczas był tylko cziken z KFC
Dotychczas był tylko cziken z KFC

Pierwszy raz zjedzą coś nie kradzionego
Dobra mógł w stawie łowić czyli też kradzione
Dobra mógł w stawie łowić czyli też kradzione
Nie no, baba dobra, wspiera swojego faceta, mimo że pewnie gówno ja to obchodzi.
Oni się podniecają tą rybą, jakby on co najmniej właśnie zunifikował fizykę kwantową z ogólną teorią względności.
Nie wiem, skąd pomysł, że oni wiedzą, co później z tą rybą zrobić....

Rozchędażacz napisał/a:
Rekin w rzece czy tam w jeziorze? Lepiej wracaj do szkoły na lekcje gówniaku.
No nie do konca, niektore gatunki rekinow wplywaja do rzek, np bull sharki
Na bank ryba kradziona z czyjegoś jeziora czy stawu, kradzioną wędka na nie ich kładce
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie