Dziś około godz 17.00 żul na ponad 2h zakorkował Wrocław po czym oddał skok, który mógł się skończyć dla niego tragicznie.
Sam skok od 1:35
Jak za mocne to na harda,
Cytat:
Jak za mocne to na harda
aaa Ty zgrywusie!

nabrałeś mnie i odpaliłem ten filmik bo myślałem że sobie chociaż łeb rozwali albo jakie złamanie otwarte ehhh
On pewnie tylko odwracał uwagę ludzi podczas gdy jego kumple włamywali się do pobliskiego monopolowego.
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
próba samobójcza= darmowa opieka na psychiatryku= hotel z wyżywieniem za free.
Wiem bo matka popełniała z nieudanym skutkiem;/ i 3 tygodnie była w ośrodku, nic to nie kosztowało bo samobójcy mają gratis.
Konto usunięte
2013-05-16, 14:44
Dlaczego taki p🤬lejszyn i marnowanie czasu straży? Po rozstawieniu tej poduchy sam bym sku*wysyna zepchnął...
Konto usunięte
2013-05-16, 14:49
Bezdomny niema co robić to rozrywek szuka, pewnie jak go wypuszczą to pójdzie skoczyć gdzie indziej.
jak to zobaczyłem to parskłem śmiechem.. co on myślał, że sobie co kolwiek zrobi z takiej wysokości... ? co to za żenada.
Konto usunięte
2013-05-16, 15:24
Chyba sobie dla zabawy chciał skoczyć. K🤬a chcesz się zabić to już skutecznie a nie, jeszcze pewnie czekał na służby ratunkowe jak w filmach. Przecież on chce umrzeć tak to po co mu pomagają, jednego debila mniej.
Hahah tylko nie rozumiem po co czekał na policje i straż chyba potrzebował sobie porozmawiać.
Przez tego menela był korek i nie c🤬ja nie dało się przejechać. Jap🤬le.
Ja p🤬le typ chce się niby zabić, podstawiają mu jakieś gówno a on na nie skacze. -_- PO C🤬J. Jak chciał się zabić to mógł zrobić tak, żeby nie trafić, a jak nie chciał to co do k🤬y, teatrzyk?
Konto usunięte
2013-05-16, 18:15
wystarczyłoby zeby stanął ktos koło niego i rzucił pusta puszke po piwie na ta poduche, skoczyłby za nią bez wahania, akcja trwała by z godzine krócej....
A bo na tym Psim Polu to sama patologia żyje, slumsy takie, że głowa mała - remontują to teraz, ale moim zdaniem powinni to wysadzić w powietrze, zaorać, a w pogorzelisko wbić osikowy kołek. Same takie żuliki tam egzystują, no same!
Żeby śmieszniej było ten pseudo-samobójca 50m po swojej lewicy miał tory kolejowe, gdzie mógł pięknie spaść blokując jednocześnie ruch kolejowy w stronę Oleśnic. A tam.
Konto usunięte
2013-05-16, 18:52
to ta akcja co na psim polu byla?
Konto usunięte
2013-05-16, 19:19
No ja chyba jebnę... tyle k🤬a intelygentow na tym sadolu i "żodyn" z was się nie domyślił ze to są ĆWICZENIA ??? ludzie zebrani oglądają spokojnie co się dzieje, typ zrelaksowany stoi oparty o barierkę, metr obok niego ludzie, skacze dokładnie na poduszkę podstawioną na dole a wy wszyscy myślicie, że on próbował popełnić samobójstwo ?
No k🤬a gratuluję wszystkim, sami powinniście do psychiatryka trafić...
Konto usunięte
2013-05-16, 20:08
no to se jebnij głupi downie, wątpie zeby z powodu ćwiczeń korkowac miasto na 2 godziny... byłes tam? widziałes to ze głos zabierasz?
Konto usunięte
2013-05-16, 20:40
Komentarze w tle RLZ!
No skacz człowieku w wykonaniu jakieś 8-12 latki