Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
dzikken 2013-05-16, 21:35
W celu sprostowania: żul ten gdy zadzwoniono po straż itd chciał skoczyc na ulice pod jadace samochody, spacerowal sobie po wiadukcie z jednej strony drogi na drugą i tak przez 2h. Gdy juz mu sie to znudziło przeszedl w nizsza czesc wiaduktu i tam oddal ten swoj skok sezonu... dzialo sie to na Psim Polu
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 0:56
Po c🤬ja 2 wozy strażackie i zastęp policji do skaczącego żula
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-17, 10:11
mrlewy napisał/a:

K🤬a, nie czaję takich ludzi co chcąc się zabić wchodzą na wysokość 8-9 metrów (bo ile tam może być?) i w dodatku skaczą na nogi Ja jakbym się chciał skutecznie zaj🤬 to bym wszedł na jakiś wieżowiec i skoczył na głowę. Przynajmniej bym osiągnął swój cel. A taka emo p🤬da lub (jak tutaj) bezdomny skoczy na nogi i najpewniej resztę życia spędzi na wózku po uszkodzeniu kręgosłupa, a w takim stanie to już się raczej nie da rady zaj🤬. No k🤬a logika

Sadol uczy sadol Bawi: .. w takim stanie wystarczy odgryść sobie język i sie wykrwawić.
Teraz tylko czekam na part 2. "samobójca żul up🤬la sobie język w szpitalu, we Wrocławiu"
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-18, 2:06
mrlewy napisał/a:

K🤬a, nie czaję takich ludzi co chcąc się zabić wchodzą na wysokość 8-9 metrów (bo ile tam może być?) i w dodatku skaczą na nogi Ja jakbym się chciał skutecznie zaj🤬 to bym wszedł na jakiś wieżowiec i skoczył na głowę. Przynajmniej bym osiągnął swój cel. A taka emo p🤬da lub (jak tutaj) bezdomny skoczy na nogi i najpewniej resztę życia spędzi na wózku po uszkodzeniu kręgosłupa, a w takim stanie to już się raczej nie da rady zaj🤬. No k🤬a logika

pomyśl, żule nie myślą logicznie
Zgłoś