Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kupa_w_majtkach 2013-05-16, 0:07 67
Dziewczynka prawdziwa sadystka "No skacz człowieku"

podpis użytkownika

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
mrlewy 2013-05-16, 0:07 68
K🤬a, nie czaję takich ludzi co chcąc się zabić wchodzą na wysokość 8-9 metrów (bo ile tam może być?) i w dodatku skaczą na nogi Ja jakbym się chciał skutecznie zaj🤬 to bym wszedł na jakiś wieżowiec i skoczył na głowę. Przynajmniej bym osiągnął swój cel. A taka emo p🤬da lub (jak tutaj) bezdomny skoczy na nogi i najpewniej resztę życia spędzi na wózku po uszkodzeniu kręgosłupa, a w takim stanie to już się raczej nie da rady zaj🤬. No k🤬a logika

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 0:10 1
Do czubków do czubków z nim
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 0:10
@up widziałem akcje co koleś chciał popełnic samobójstwo z 2 metrów skacząc na nogi
Zgłoś
PrezesTegoBurdelu 2013-05-16, 0:19 30
Że co chciał zrobić? Zabić się? Dla mnie to on chciał zrobić szopkę. Wątpię aby ktoś kto jest wstanie przeżyć zimę śpiąc naj🤬y w rowie przy -20 zrobił sobie krzywdę skacząc z 6 metrów na nogi, w tym przypadku skoczył na poduszkę powietrzną czyli NIC MU SIĘ K🤬A NIE STAŁO, a szkoda, mógł być hard. Weźcie w tym Wrocławiu wyższe mosty stawiajcie do c🤬ja

podpis użytkownika

MEGA BEKA GRANA
Zgłoś
knowakowski2 2013-05-16, 0:21 4
jaki kraj, takie próby samobójstwa
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 0:23 24
Samobójca, który czeka aż mu przywiozą poduszkę, żeby przypadkiem się nie zabił. W tym kraju to nawet samobójcom nie wychodzi
Zgłoś
swieca 2013-05-16, 0:26
To nie żul to Twój stary
Zgłoś
!Timon 2013-05-16, 0:35 4
Jak to powiedział mój asystent na patomorfologii:
"W Polsce ludzie nie umieją popełniać samobójstw."

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 1:06 1
I szkoda że się tak nie skończył. Przedszkole, a nie hard.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-16, 1:08 1
Co za cieć ! Tylko miasto zakorkował gnój jeden.
Zgłoś
dabster 2013-05-16, 1:19 1
Spił się pewnie i postanowił drakę urządzić, a na koniec sobie pomyślał 'no to c🤬j, skoczę już na te trampolinę, za dzieciaka takiej nie miałem' i koniec przedstawienia. Nie było co panikować przy takiej wysokości
Zgłoś
VanHelsing 2013-05-16, 1:26 4
mrlewy napisał/a:

A taka emo p🤬da lub (jak tutaj) bezdomny skoczy na nogi i najpewniej resztę życia spędzi na wózku po uszkodzeniu kręgosłupa, a w takim stanie to już się raczej nie da rady zaj🤬. No k🤬a logika

Żul skacze z mostu a ty przyp🤬alasz się do emo. Pokaż mi tu logikę. (edit: spojrzałem na wiek, wszystko jasne)

Tak czy siak zgadzam się z jednym. Skoro ktoś chcę się zabić to czemu często nie skacze od razu. Jak się zabić to raz a porządnie...
Zgłoś
koolowsky 2013-05-16, 1:53 16
J🤬y śmieć. Cała akcja "ratowania" go kosztowała pewnie kilkanaście tysięcy PLN. Zostawić dziada, nie przejmować się, a kase dać głodnym dzieciom albo nawet na schronisko...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie