Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sinus 2016-02-16, 12:46
Chyba w Chinach.
Zgłoś
lorddiod 2016-02-16, 13:22
w polsce też, grozi ograniczeniem wolności do 2 czy 3 miesięcy. guglujcie sadole
Zgłoś
Jurny_Ziemniak 2016-02-16, 13:29 5
"Im więcej samobójców tym mniej samobójców"

podpis użytkownika

UWAGA!
Moje posty mają postać humorystyczną.
Nie mam na celu nikogo nimi obrazić.
>>Kliknij! <<
Zgłoś
Mojs 2016-02-16, 17:13 2
lorddiod napisał/a:

w polsce też, grozi ograniczeniem wolności do 2 czy 3 miesięcy. guglujcie sadole

Jedynie art. 151 kk, ale nic na temat samych samobójców nie ma. Czyt: Jeśli spróbujesz, a się nie uda, państwo c🤬ja Ci zrobi. Spróbuj.
Zgłoś
nikotan 2016-02-17, 1:50 1
Ja wam powiem, że to jest tak samo mądre, co prawdziwe
Zgłoś
p0lybius 2016-02-17, 13:11 2
Dlaczego nie możesz decydować kiedy i czego ma się uczyć dziecko? Bo niewolnik nie ma prawa decydować o swoim dziecku, tylko pan niewolnika, jak w Cesarstwie Rzymskim. To samo z wydawaniem 3/4 pieniędzy niewolnika za niego, decydowanie o jego majątku, co może zbudować, gdzie, jak, co może robić na swojej ziemi, musi dostać pozwolenie na dysponowanie swoją własnością (!), czy się ma szczepić czy nie, czy ma być ubezpieczony, czy ma prawo się bronić, czy ma prawo mieć broń, czy ma prawo ususzyć i zjeść albo spalić liście jakiejś rośliny etc.
Zgłoś
Asdasf98 2016-02-17, 15:25
samobójstwo powinno być karane śmiercią
Zgłoś
A................r 2016-02-17, 20:32
Sam nie wiem czy to do końca dowcip, ale nawet dobre.
Zgłoś
Gambi 2016-02-18, 4:09
Ale to jest kurewsko prawdziwe...
Zgłoś
Krzysztov 2016-03-17, 20:56
dobra myśl, podoba mi się
Zgłoś