Życie mu przeleciało przed oczami.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie zdazylem odpalic filmu a juz wiedzialem jaki bedzie komentarz- "a taki byl ladny, amerykanski, szkoda"
No i zaraz, jak zwykle pewnie się zacznie dyskusja, czy Mustang jest faktycznie autem sportowym, czy też nie, czy to Ponny car, czy Muscle car, a może usportowione coupe.
konto usunięte
2020-01-12, 17:00
Dlatego juz mozna otwierac przyszłościowy biznes,skarpetki z ogrzewaniem kosteczek,które rurkopławy kupią za 10-15 l
konto usunięte
2020-01-12, 18:22
Nie zesrajcie sie cebulaki. Was nigdy nie bedzie stac na taki samochod. W USA nikt nie placze nawet gdy taka maszyne rozbije.
Dlatego trzeba wybrać konkretnych rodziców. Ja dostałem od starego Panamere Turbo i od razu podkreślił że jest moja i jak roz🤬bie to nie będzie przypauu ale drugiej nie dostane.
Najweselszy trup na świecie.
konto usunięte
2020-01-12, 18:55
Dawno nikogo tak zadowolonego nie widziałem że go ojciec zmasakruje
jbone napisał/a:
to i tak dobrze mi niektó9re filmy odpalają się bez obrazu:/
Raz mi się zdarzyło. Właśnie dzisiaj. Za piątym razem poszło z obrazem.