Tak pracują służby medyczne w San Paulo. W 2:00 min. nutka sadyzmu, miło się patrz na takiego bezradnego robala.
PS: Nie ma to jak przeglądać sadola po 2 w nocy.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-01-05, 8:16
Pomysl z tymi motorkami zajebisty, to trzeba przyznac
SaO Paulo. Nie ma takiego miasta jak Lądyn, Jest Lądek, Lądek Zdrój
konto usunięte
2013-01-05, 19:46
w krakowie funkcjonuje fundacja R²
konto usunięte
2013-01-05, 19:46
Cytat:
miło się patrz na takiego bezradnego robala
chyba żartujesz...?
s0bieskii napisał/a:
PS: Nie ma to jak przeglądać sadola po 2 w nocy.
"São Paulo" jak już pezet chcesz być taki dokładny
Apox
2013-01-05, 20:02
Jako jednostka szybkiego reagowania zajebiste.
Przygotują pacjenta zanim przyjedzie karetka, ludzie którzy są przy wypadku mają mniej stresu bo nie muszą się zajmować pacjentem zanim karetka przejedzie przez zakorkowane miasto.
Fajnie wygląda w 4:29, tak samo zawijam kaszanke na grilla.
konto usunięte
2013-01-05, 20:37
a Ja powiem tak ..................................sa cudowni >>>>>>>>> w "polsce" tak bedzie za 30 lat
Tak jak w filmiku jednego z komentujących - coś takiego w Polsce już funkcjonuj od jakiegoś czasu, ale niestety wolontariat pełną gębą, bo NFZ nie widzi potrzeby posiadania takiej jednostki i za szybko pewnie się to nie zmieni... ;/
ktoś może mi powiedzieć co to za nuta?