Piwo, za to że poczułem się jakbym oglądał swoją kolekcję śmiesznych *.jpg sprzed lat dziesięciu
podpis użytkownika
Jak mówi stare indiańskie przysłowie;"gdy nie wiesz co powiedzieć,powiedz stare indiańskie przysłowie."

No to wykopałeś , mam to gdzieś na płycie CDaction w folderze na luzie z 95 roku...

dobrze że mi to czerwonym kółkiem zakreśliłeś, bo bym w życiu nie kapnął się o co chodzi!
DZIęKI!
DZIęKI!

kielba napisał/a:
Piwo, za to że poczułem się jakbym oglądał swoją kolekcję śmiesznych *.jpg sprzed lat dziesięciu
Tyle , że teraz osły muszą sobie kółeczkiem zaznaczać o co chodzi. Coraz głupsze społeczeństwo.

ale tego opisu jeszcze nie było " uwaga, nowy podatek"... badum, tsss.

Przede wszystkim to nie jest kółko, tylko okrąg, ale wszyscy którzy krytykują są pewnie tacy "intjeligjentni" jak
Macierewicz, a poza tym może któryś baran by wpadł na to, że owe zakreślenie mogło już być, kiedy fotę znalazłem w sieci?? Znafcy.......
Macierewicz, a poza tym może któryś baran by wpadł na to, że owe zakreślenie mogło już być, kiedy fotę znalazłem w sieci?? Znafcy.......

Marcoos napisał/a:
Przede wszystkim to nie jest kółko, tylko okrąg, ale wszyscy którzy krytykują są pewnie tacy "intjeligjentni" jak
Macierewicz, a poza tym może któryś baran by wpadł na to, że owe zakreślenie mogło już być, kiedy fotę znalazłem w sieci?? Znafcy.......![]()
ja tam nie widziałem

podpis użytkownika
Nie mam czasu