Samica sarny, bądź innego gatunku z rodziny jeleniowatych tworzy piruety na asfalcie po potrąceniu. Myślę, że więcej razy nie wybiegnie na drogę i będzie miała nauczkę do końca życia
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Baba to baba
turor napisał/a:
Baba to baba
no pewnie. jak jest okazja można r🤬ać
To że więcej nie wybiegnie to jest pewne...
Tylko że ona się zrośnie, a ty będziesz musiał klepać
Po c🤬j oni dają te strzałki w filmikach, gdzie wszystko jest wyraźne i nie ma wątpliwości, że się zaraz coś odwali. A tymczasem w filmikach z tysiącem azjatyckimi skuterkami to nic, musisz potem cofać, bo nie wiesz, któremu i kiedy ciężarówka zrobiła z łba mielonkę tyrolską.
Wysypała się spod ogonka.
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Durna sarnina myślała, że jest świętom krowom... ale zdrowo p🤬lnęła, trzeba przyznać
By nie hamował , to by zdążyła, xD
Daleko tej łani jelenia do sarny
Jak już upolował to mógł zabrać do bagażnika. Nie lubię marnotrawstwa
Nie pierwszy filmik oglądam jak te sarny lecą z boku i wyskakują przed pojazdem, wytłumaczy ktoś To zachowanie?