Mnie bardzo podoba się ta scena, może Wam Sadole też się spodoba
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta scena to nawiązanie do sceny z filmu "Chłopaki z ferajny", w której Tommy DeVito (w tej roli Joe Pesci) strzela w stopę do Christophera, , bo ten za wolno go obsługuje przy stoliku. Tutaj Chrisi powtarza ten wyczyn, ale to nie on jest już ofiarą
konto usunięte
2014-01-09, 13:16
Liczysz na piwo darmozjadzie ?
konto usunięte
2014-01-09, 16:16
marzenia pryszczatej gimbazy...
konto usunięte
2014-01-09, 17:19
"The Sopranos" - jeden z najlepszych seriali jakie powstały. Polecam sadolom.
@up
niezapowiedziany sprawdzian pewnie był...
Czy ten sprzedawca nie gra teraz czasem agenta od spraw prohibicji w Boardwalk Empire ?
konto usunięte
2014-01-09, 17:24
Mógłbyś tu wstawić każdą scenę z tego epickiego serialu, a i tak należałoby się piwo!
Christopher według mnie najlepsza postać z całego serialu. Ogólnie 10/10 za jeden z najlepszych seriali wszech czasów.
Piękny serial, gra aktorska na mistrzowskim poziomie, postacie zajebiście wykreowane. Aż ciężko się pogodzić z końcem.
Zajebisty serial, kto nie widział niech żałuje. Oczywiście w tym miejscu warto zaznaczyć R.I.P James Gandolfini, świetny aktor. Aż chyba odpalę sobie jakiś odcinek, albo obejrzę od nowa, mistrzostwo.
konto usunięte
2014-01-09, 17:57
którego agenta od spraw prohibicji niby miałby grać? nie wydaje mi się, chyba, że to jakiś z 3 sezonu, którego jeszcze nie widziałem.
za Soprano zawsze zimna krata