Dlaczego trafia tu gówno które jest przeznaczone dla rosyjskich gimnazjalistów
(o ile tam jest gimnazjum) ?
(o ile tam jest gimnazjum) ?
podpis użytkownika
Z dupy do ust !

wyliczanka niezawodna
aż tęskno za szkołą
osobiście podoba mi się bardziej ten odcinek

osobiście podoba mi się bardziej ten odcinek

Cytat:
Dlaczego trafia tu gówno które jest przeznaczone dla rosyjskich gimnazjalistów
Bo większość użytkownik to gimbazjaliści.

Dwa razy pod rząd jest sobotni poranek według tego tłumaczenia.

...żałuję, że poświęciłem na to chwile...nawet połowicznie, bo temat muzyczny był własny...to i tak bezzeceństwo...
Ja nie wiem k🤬a, o c🤬j chodzi z tą modą, w której chodzi o wywyższanie się nad gimbusami, pewnie zaraz zostanę zalany falą komentarzy które udowodnią mi że nim jestem. K🤬a ludzie, jest wrzucona fajna kreskowka, zajebiscie swoja droga zrobiona, a Wy narzekacie ze o ja p🤬le. Bo co? bo po rosyjsku? napisów nie chce Wam sie czytac? ogarnijcie sie do c🤬ja walca
podpis użytkownika

Mnie się tam podoba, sam robiłem wyliczanki na kaloryferze jak był test z biologii i dostałem 4-

sanuyem napisał/a:
Ja nie wiem k🤬a, o c🤬j chodzi z tą modą, w której chodzi o wywyższanie się nad gimbusami, pewnie zaraz zostanę zalany falą komentarzy które udowodnią mi że nim jestem. K🤬a ludzie, jest wrzucona fajna kreskowka, zajebiscie swoja droga zrobiona, a Wy narzekacie ze o ja p🤬le. Bo co? bo po rosyjsku? napisów nie chce Wam sie czytac? ogarnijcie sie do c🤬ja walca
Stary nie chodzi o żadne wywyższanie się, chodzi o grupę docelową materiału. Kreskówka nie jest nawet na miernym poziomie, a poza tym, dotyka tematyki która dotyczy dzieci w szkole ! A umówmy się ten portal nie do końca przeznaczony jest dla DZIECI .
podpis użytkownika
Z dupy do ust !