Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
skandal89 2012-05-02, 1:05
nie moge czytac jak biadolicie, ze biedny piesek, jakie to k🤬a slodkie z waszej strony, ze tak sie martwicie o jego los.

podpis użytkownika

VT700 85'
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-02, 2:03
Denerwują mnie ci rowerowi napinacze, dostali kilka kilometrów ścieżek i uważają że są tylko dla nich.
A jak po chodniku jedzie gość to mam my kopa wyj🤬 żeby się wywrócił? po chodniku powinno się chodzić a nie jeździć.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-02, 3:32
Widzę tu zasadniczy spór rowerzyści vs piesi który wiele razy już spotkałem na swojej (rowerowej) drodze. Po pierwsze śmieszy mnie niektórych troska o tego pieseczka. Sam miałem kiedyś prawie identyczną sytuację, kiedy to po prostu nie zdążyłem wyhamować przed biegnącym sobie beztrosko malym pieskiem. Zj🤬i właściciele wyjechali do mnie wtedy z hasłem że "jeszcze się śmieje że go rozjechał" a że mi się psa troche żal zrobiło to myślałem że wystrzelam ich po ryjach. Dla sprostowania - pies NIE MÓGŁ tam biegać bez smyczy także wina była po stronie bezmózgich właścicieli.

No i ta cała zadufana hołota, nieogarnięta i c🤬j im w pysk. Dzwonię jak idiota, że jedziesz, a taki c🤬l nawet nie raczy usłyszeć. Rozjeżdźać takich.

Jak jeżdże po ścieżkach to bluzgam do nieogarnitych "wyp🤬alaj na swoją część". Jak jeżdże po chodnikach to słyszę "wyp🤬alaj na ulicę". Także nie ma kompromisu - wojna trwa! xD
Zgłoś
blendziooh 2012-05-02, 9:19
A mnie wk🤬ia sytuacja w Chorzowskim WPKiW. Jedziesz sobie k🤬a rowerem i musisz lawirować, bo te p🤬dy zamiast iść swoim pasem dla pieszych to zap🤬lają trasą rowerową i jeszcze wielkie ale mają do ciebie, jak śmiałeś k🤬a mnie ominąć?
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-02, 9:59 3
banda pedałów skandujących za jakimś gownorobem z ogonkiem. pies go ganiał, ma durnych właścicieli to jego ból.
czytam te komentarze i coś mi się wydaję, że wielu piszących powyżej zrobiło błąd rejestrując się tu. poszukajcie czegoś ciekawego dla was na portalu animals.pl
Zgłoś
Konto usunięte 2012-05-02, 10:09 1
Co drugi psa broni a gówna z chodnika po swoim wielkim przyjacielu to już nie sprzątną, k🤬a. Skoro rower może zwolnić to i samochód może, to niech wyp🤬alają na jezdnie skoro nie wiedzą jak się chodzi, gdy nie ma chodnika.
Zgłoś
Phallucifer 2012-05-02, 16:01
Artykul 11 Usatwy Prawo o Ruchu Drogowym wyraqznie stanowi, ze w razie braku chodnika, drogi dla pieszych badz pobocza mozna przemieszczac sie droga dla rowerow, oczywiscie nalezy rowerzyscie ustapic miejsca.Nie pierwszenstwa a miejsca, to w razie sprawy sadowej jest bardzo wazne rozgraniczenie
Uczestnika ruchu, jakim jest rowniez rowerzysta na sciezynce dla rowerow obowiazujka przepisy wspomnianego przeze mnie prawa. Zatem musi on zachowac ograniczone zaufanie w stosunku do osob, ktorych zachowanie wskazuje na to, ze moga nie stosowac sie do przepisow - co wynika z braku ich znajomosci czy tam ewentualnego lamiania przepisow, do tego przy wyprzedzaniu nalezy zachowac szczegolna ostoroznosc. Tak wiec w tej sytuacji winny jest rowerzysta. Pomijam fakt, ze jest kawalem sk🤬ialego chama i barana.
W polsce 3/4 rowerzystow ma w dupie przepisy ruchu drogowego oraz szacunek w stosunku do pieszych, ale rzecz oczywista wymagaja go od innych kierujacych. Nie kupuje tego, Jesli chce od kogos wymagac to winny jestem zaczac od siebie.

podpis użytkownika

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
MudPie 2012-05-02, 18:23
K🤬a poj🤬y ten rowerzysta. Pies niczemu winny, tylko pop🤬leni właściciele w nich mógł wjechać, a nie w bezbronnego psa. bym k🤬a tego c🤬ja na rowerze zap🤬lił tam za wjechanie w psa który niczemu jeszcze nie był winny.
Zgłoś
marna 2012-05-02, 20:59
MudPie, wierz mi. gówno byś mu zrobił
niepotrzebny bulwers z Twojej strony

podpis użytkownika

-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zgłoś
necrosodomizer 2012-05-02, 22:01
skórwiel
Przeiceż pies szedł po trawce
Mógł baby przejechać
Zgłoś
powerczaroo 2012-05-03, 0:44
Z was niby tacy sadole a za każdym razem jęczycie jak ktoś psa jebnie albo coś...
Zgłoś