-dziadku, śniło mi się, że koza mnie gw🤬ciła....
Dziadek głaszcząc się po długiej brodzie mówi:
-koza powiadasz...
Dziadek głaszcząc się po długiej brodzie mówi:
-koza powiadasz...
podpis użytkownika
..
Mistrzostwo. Autor wyśmiewa lewacką, postępową politykę, aż miło.
I niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.
podpis użytkownika
Niech się prostuje nieszczęść splotI niechaj drżą moskiewskie karły.
Hańba wierzącym w Sierp i Młot,
Chwała za niepodległość zmarłym.

C🤬jowy montaż, po co robić z nich idiotów, już sami z siebie robią najgorsze gówno jakie może być, nie ma co j🤬 się z nimi podstawianiem głosu.

Korwina przerabiać nie trzeba, sam plecie głupstwa.
Ból dupy kucyków, za 3....2....1....

Ból dupy kucyków, za 3....2....1....

@SteelMike
i co, chcesz wywołać niepotrzebną kłótnie? p🤬l sie
i co, chcesz wywołać niepotrzebną kłótnie? p🤬l sie
@SteelMike
równie dobrze można było napisać że kochasz tuska
równie dobrze można było napisać że kochasz tuska

podpis użytkownika
Rock.
@up
pewnie kochają się obaj, w dupę....Z kozą
pewnie kochają się obaj, w dupę....Z kozą
podpis użytkownika
i tak mnie jebie twoje zdanie

A nie mówiłem. xD @Rocky - gardzę wszystkimi politykami równo. Zresztą z gówna bicza nie ukręcisz, nikt nie uleczy Polski podczas jednej kadencji, tym bardziej z mentalnością ludzką, na 1 dobrego trafi się 10 pop🤬leńców.

@up: uleczyć? sugerowanie, że politycy są potrzebni. Jedyne co jest potrzebne to zaorać koryto i popędzić darmozjadów.

pi73rmaster napisał/a:
@up: uleczyć? sugerowanie, że politycy są potrzebni. Jedyne co jest potrzebne to zaorać koryto i popędzić darmozjadów.
Co to zmieni? Dług zniknie? Sytuacja się poprawi? To będzie tylko kropla w morzu. Póki ludzie się sami nie zmienią, to będziemy w szambie.
@SteelMike
No właśnie obecnie rządzący NIE CHCĄ żeby ludzie się zmienili. Im jest dobrze przy korycie a jak się ludzie zmienią to jeszcze ich wyp🤬olą na zbity pysk. Obecny układ nie robi NIC w tym kierunku żeby ludzie żyli bardziej świadomie i odpowiedzialnie.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
No właśnie obecnie rządzący NIE CHCĄ żeby ludzie się zmienili. Im jest dobrze przy korycie a jak się ludzie zmienią to jeszcze ich wyp🤬olą na zbity pysk. Obecny układ nie robi NIC w tym kierunku żeby ludzie żyli bardziej świadomie i odpowiedzialnie.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

Cytat:
Co to zmieni? Dług zniknie? Sytuacja się poprawi? To będzie tylko kropla w morzu. Póki ludzie się sami nie zmienią, to będziemy w szambie.
Jak się wprowadzi zdrowy kapitalizm to i ludzie się zmienią, a rozwój automatycznie nastąpi.