Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 46 minut temu
Sekcje Ruchu Narodowego
Archeolog • 2013-04-01, 16:33
W ostatnim czasie na Facebooku pojawiła się świetna inicjatywa tworzenia fikcyjnych i prześmiewczych profili sekcji Ruchu Narodowego. Strony te w większości przypadków wyśmiewają prostackie i idiotyczne cechy narodowców. Internauci mogą już zgłębiać zawartość niemałej ilości sekcji, m.in. izraelskiej, rosyjskiej, masońskiej, lewackiej, romskiej, jałowej, biedy wschodniej, ukrytej opcji niemieckiej itp.

P.S.
Moim faworytem jest Sekcja Rytmiczna.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alveanerleo2 2013-04-01, 22:06 8
@Up. gdyby wybuchła rewolucja zrobiłbym to co potrafię najlepiej. Zrobiłbym kilkanaście kilogramów oktogenu, zmajstrowałbym kilka zapalników i wysadzałbym zdrajców Polski w powietrze. Nie współpracowałbym z lewakami z jednego prostego powodu, im ten system, co jest teraz, zwyczajnie pasuje. Nie dość tego! Oni dążą do jeszcze większej odsprzedaży dobra narodowego.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-01, 22:20 8
alveanerleo2,

To nie gra chłopcze jedyne najlepiej mógłbyś zrobić to kupę w spodnie.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-01, 23:10
w sumie za duzo beki to tu nie widze
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-01, 23:12
Btw, sekcja romska jest naprawdę - było kiedyś na Sadolu
Zgłoś
Philipek 2013-04-01, 23:17
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-01, 23:17 2
Zastanawiam się, czemu kiedy prawicowcy używają sformułowania "narodowy socjalizm" zawsze muszą pisać "narodowy SOCJALIZM". Będziecie się buraczyć jak będę pisać "NARODOWY socjalizm"?
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-01, 23:21 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-01, 23:37 4
dupeczki napisał/a:

Won lewaku stąd!

Niema nic zabawniejszego od prawackiego bolu dupy
Dzieki za poprawienie mi humoru!
Zgłoś
D-Rose 2013-04-01, 23:41 10
Ehhh lewusy, lewusy. Szkoda, ze w tym realnym swiecie juz tacy wygadani jak przed monitorami nie jestescie.

Lewacy sa ja ufo. Kazdy słyszał o nich - nikt nie widział
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-01, 23:42 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-01, 23:45 1
co jak co, ale śmiechałem ostro jak czytałem te wszystkie posty XD
Zgłoś
D-Rose 2013-04-01, 23:55 2
Zgłoś
darthkenobi 2013-04-01, 23:55 9
Zrobili taką akcje na FB bo oni sami nic sensownego nie umieją zrobić...
przez prawie 45 lat rządów w Polsce jedyne co narobili to nakradli i wspierali ZSRR...
wyzywacie od faszystów bo tak wam TVN głosi z TV...

Tak naprawdę to od takich organizacji jak ONR czy MW bardziej faszystowska jest antifa... Dla przykładu w ideologii mają zapisane że będą tępić wrogów ideologicznych siłą, albo ostanie poczynania: na ich manifestacji pobicie dziewczyn z transparentem przeciwko aborcji, zerwanie transparentu przekreślonego sierpu i młota...

Z TV lewaki puszczają wam ciepłe słówka a wy to ciągniecie jak mleko z cyca.

No ale najlepiej jest obrażać kogoś kto ma już dosyć takiej sytuacji i wziął sprawy w swoje ręce i gdzieś działa
Zgłoś
alveanerleo2 2013-04-02, 0:00 3
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-02, 0:01 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem