Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 22 minuty temu
Sekcje Ruchu Narodowego
Archeolog • 2013-04-01, 16:33
W ostatnim czasie na Facebooku pojawiła się świetna inicjatywa tworzenia fikcyjnych i prześmiewczych profili sekcji Ruchu Narodowego. Strony te w większości przypadków wyśmiewają prostackie i idiotyczne cechy narodowców. Internauci mogą już zgłębiać zawartość niemałej ilości sekcji, m.in. izraelskiej, rosyjskiej, masońskiej, lewackiej, romskiej, jałowej, biedy wschodniej, ukrytej opcji niemieckiej itp.

P.S.
Moim faworytem jest Sekcja Rytmiczna.
Zgłoś
dupeczki 2013-04-01, 16:42 285
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-01, 16:48 71
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kenia71 2013-04-01, 17:10 79
Mam nadzieję, że RN (bez Zawiszy) dojdzie do władzy i powiesi wszystkich byłych komunistów za to co zrobili Polsce.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-01, 17:44 39
Zgłoś
alveanerleo2 2013-04-01, 17:51 55
Zgłoś
tds1974 2013-04-01, 17:54 8
Bardzo to prawdziwe.
Zgłoś
Archeolog 2013-04-01, 18:08 33
Cytat:

Mam nadzieję, że RN (bez Zawiszy) dojdzie do władzy i powiesi wszystkich byłych komunistów za to co zrobili Polsce.

Zapewne...

Cytat:

Nie bez powodu manifestacje narodowców liczy się w setkach i tysiącach a na lewackie jak przyjdzie 250 osób to góra jest.

Szkoda, że nie widać tego podczas wyborów i wasze poparcie w społeczeństwie waha się w granicach błędu statystycznego.
Zgłoś
alveanerleo2 2013-04-01, 18:11 35
Archeolog napisał/a:

Szkoda, że nie widać tego podczas wyborów i wasze poparcie w społeczeństwie waha się w granicach błędu statystycznego.

Szkoda, że partii narodowych nie pokazuje się w telewizji, nie mogą nawet użyć zagwarantowanego ustawowo czasu antenowego (sic!). Nasze rządy robią wszystko, żeby partie te nie ujrzały światłą dziennego. Pomimo tego w poprzednich wyborach NOP zdobył mandat do senatu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-01, 18:15 21
Zgłoś
tds1974 2013-04-01, 18:48 17
alveanerleo2 napisał/a:

Szkoda, że partii narodowych nie pokazuje się w telewizji, nie mogą nawet użyć zagwarantowanego ustawowo czasu antenowego (sic!).

Faszyści nie mają zagwarantowanego czasu antenowego w żadnym ze znanych fizyce światów. I niech tak zostanie.
Zgłoś
alveanerleo2 2013-04-01, 18:56 52
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-01, 18:57 3
Zgłoś
Roszp 2013-04-01, 18:58 37
Heheszki, ale się prawa strona spina.
Do waszej wiadomości:
mam z was (podobnie jak 95% internautów z IQ powyżej numeru buta) równie wielką bekę jak z ekstremalnej lewicy.
No, ciekawe jak mnie ohejtujecie.

Czekam!
Zgłoś
tds1974 2013-04-01, 19:02 8
Mnie rozwaliła sekcja dęta

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem