Ale mi się dobrze spało. Spałem jak Bóg podczas holocaustu.
Zj🤬e z dzidy
spałeś jak NieboRak
a który bóg lubi ż🤬dów ? bo nie kumam który miał spać ? ten nasz i ten ż🤬dów to niby ten sam ale idąc tym tokiem myślenia to ż🤬dzi zabili mu syna, wiec nie powinien ich lubić. ale kto by oczekiwał logiki po religii
podpis użytkownika
,,Polacy są samą odwagą. Są straszni!''
Dorothy Thompson
@Shaggy - wbrew obiegowej opinii Polaków (takiej czystej krwi i katolików - bo Ż🤬dzi jako grupa wyznaniowa formalnie nie była narodem ale z niewiadomych przyczyn za naród jest uznawana) i innych narodowości zgineło w obozach koncentracyjnych więcej niż Ż🤬dów
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Ktoś tu spał na lekcji religii. Dał Bóg ludziom wolną wolę? Dał. A to znaczy róbta co chceta, ja się nie mieszam. Dał przykazania do tego? Dał. A to z kolei znaczy, że przekazał jakiego zachowania wymaga żeby po śmierci trafić do raju. To ludzie ludziom piekło na ziemi robią, nie Bóg.
Wiem, że to "czarny" humor i gimboateizm, ale już mnie wk🤬iają takie żarty.
Konto usunięte
2014-12-31, 18:57
El Supremo napisał/a:
Ktoś tu spał na lekcji religii. Dał Bóg ludziom wolną wolę? Dał. A to znaczy róbta co chceta, ja się nie mieszam. Dał przykazania do tego? Dał. A to z kolei znaczy, że przekazał jakiego zachowania wymaga żeby po śmierci trafić do raju. To ludzie ludziom piekło na ziemi robią, nie Bóg.
Skoro nie może nic zrobić ze złem to nie jest wszechmogący. Chyba że może, ale nie chce. Więc co to za Bóg?
Nie gnójcie mnie żem gimboteista, bo to tylko takie przemyślenie.
Konto usunięte
2014-12-31, 18:59
El Supremo napisał/a:
To po co katole się modlą, jeżeli bożek i tak nie może ingerować w nic, w ten swój plan? I tyle kasy dają, msze zamawiają i to wszystko na nic. Chwila... faktycznie
Lewackie szambo powoli wybija.
Catacombe napisał/a:
Skoro nie może nic zrobić ze złem to nie jest wszechmogący. Chyba że może, ale nie chce. Więc co to za Bóg?
Nie gnójcie mnie żem gimboteista, bo to tylko takie przemyślenie.
Kto powiedział, że na ziemi nie ma być cierpień etc. Ludzie mają wolną wolę i wybierają, a później będą sądzeni.
bog ma specyficzne poczucie humoru
podpis użytkownika
za jechanie po mnie przez wzglad na trollowa ksywke zawsze piwo!
P🤬lisz, chociaż przybliżyłeś pewien konofit teologiczno filozoficzny. Otóż skoro Bóg nas zesłał na ziemie abyśmy dobrym życiem zasłużyli na raj, ponadto nas kocha jak najlepszy tata (ojciec, rodziciel, spłodziciel, stary idt) i chce abyśmy byli w pobliżu jego a nasze złe działanie może człowieka doprowadzić do piekła, to czy zabicie dobrego człowieka nie jest aby dobrym uczynkiem. Przecież zabijając zbilżam tylko do raju denata i to jest konflikt z V przykazaniem. Wybaczcie ortografię ale jestem naj🤬y jak wy w tym momencie. A i nie zabijajcie nikogo. Bo to k🤬a nie ładnie.
on nie spał on się dobrze bawił
Konto usunięte
2014-12-31, 20:54
raczej spał jak jedyne w historii państwo otrzymywało odszkodowania za wojnę w czasie której jeszcze nie istniało. Mowa o izraelu który nieźle wszystkich wyc🤬jał z tym holokaustem.
bog wstal i zacza klaskac
dżender wszyscy spicie słodko z k🤬sem w japie